EbrarLinaBebek Sezensezen canım o haftalarda benimde öyleydi ama 30dan sonra ayaktayken hissediliyor yürürken hissediliyor hatta bazen Bi iş yapıyorum hareketli olduğu için dikkatim dağılıyor bazende canım yanıyor şuan 33+4 üm
Rumeysa3652 Sezensezen normal canım yatınca hissediyosan sıkıntı yok Benimde aynıydı şuan 32 bitmel üzere inan ayakta otururken yatarken rahat yok 🤣 arıcaksın bu günleri karın yapındanda zor hissediyo olabilirsin
Sezensezen Rumeysa3652 evet canım aşağıda taşıyorum bebeği doktor öyle dedi belki ondanır sağ sağlim alırız inşallah kucağımıza 🌸
Cilekliruyam Sezensezen canım bende öyleydim o haftalarda. Şuan 36 haftalığız daha yeni yeni ayakta hissediyorum oda çok nadir. Genelde yatarken ya da otururken hissediyorum
Sezensezen Cilekliruyam anladım canım demekki normalmiş sağlıklı olsunlarda seninde az kalmış sağ sağlim alırsın inşallah bebeğini kucağına🙏
Selin_34 Sezensezen ay ben hareketlerini net olarak 31 den sonra hisetmeye başladım korkma😄 bende cok canımı sıkıyordum ama demek ki her çocuk farklı oluyormus🙈