Nurcanstn havalar sıcak doğal olarak vücudun soğuk içecekler istiyor Soğuk şeyler içme bebek üşütür içerde dediler diye soğuk su içmiyordum ama baş dönmeleri el ayak tutmamaları olunca doktor soğuk su iç bişey olmaz havalar bu kadar sıcakken sen su tüketmelisin dedi meyve suyu Veya smoothie yapsam dedim onları da tüket kendin yapacaksan hazırdan uzak dur dedi ama hiç bişey ne sana ne de bebeğine Sudan daha faydalı olmayacaktır dedi ben şimdi 16 haftalık hamileyim 2.5 litre mecburen iç diyorlar bende Sudan tiksindim Zaten sevmezdim de ama eğer bebeğime sorun olacaksa içim kabul etmese de içerim kapalı ayran içiyormuşsun nerde nasıl yapıldı kimbilir onda bir dünya tuz var ilerde ne yapacaksın tansiyonunu çıkartacak o ayran ödem oluşucak ya da yüksek tansiyonla uğraşacaksın bebeğini çok riske atıyorsun canım seni anlıyorum ama karpuz güzeldir en azından ondan ye ve lütfen zorda olsa o suyu iç limon at çilek at salatalık at içine tatlandıracak bişey at meyve olarak tabi iç zorda olsa kendine söyle de ya ben bu suyu içeceğim ya da bebeğime zarar vereceğim beynin otomatikman korumaya geçeceği için daha kolay olur ben ilk aylarda suyu çok içiyordum ekstra meyve yiyordum karpuzla salatalığa takmıştım doktor çok iyi bu bebek demişti ilk 3 aya göre biliyorum elinden geleni yapıyorsun sen hiç istermisin evladını sıkıntıya sokmak ama bu senin için çok önemli