yigitegenin_annesi tontirik kendimi hep kıza hazırladım kzıkm olırsa bunu alcam şunu alcam diye😂isminide kumsal düşüuyordum paşam olucak inşlah ama kızım olursa kumsal koyucam mutlaka🌸💜
Liyuzamom tontirik Kendi adım olduğu için Miray 😁😁 benim zamanımda koca ilçede sadece 2 tane Miray varmış biri ben biri komşu şimdi çok popüler oldu valla
DerinMavii Bende Miray klyucaktim vazgeçmiştim ama kumsal koymayın bence ben kaplumbagamin adını öyle koymuştum küçükken shhdhd
tontirik Nurklc38 ya ben aylarca Miray Miray dedim durdum. Şu son haftalarda da kumsala taktım kafayı 😂
DerinMavii tontirik yok hayır ahshshhs ablamda kumsal koyucakti onu hatırlayınca vazgecmisti :d ne bilim Miray daha kibar ben neden vazgeçtiğimi diyeyim eşimin tarafından o isim olduğu icin
tontirik Liyuzamom ay evet yaa. Benim çevremde hiç kimsede Miray ismi yoktu. Bende koymak istedim resmen yayıldı gitti😂
tontirik DerinMavii onu bende çok beğeniyorum da diziden esinlenmiş gibi olucam diye koymadım. Yoksa derin çok çok güzel 🥰
tontirik DerinMavii hımm. Bende olsa vazgeçerdim kesinlikle. Çok güzel isimler var sağolsun sülalemiz koymuş 😂😂
edasahbazsahin Yeğenimin adı Miray 🥰 çok uslu bir bebekliği vardı şimdi 2 yaşında öyle güzel ki görseniz huyları falan öyle güzel ki ben de 39+2 deyim sürekli onu severken falan Allahım benim kızım da senin gibi olsun diyorum Miroşuma 🤰🏻❤️
tontirik edasahbazsahin ay bide şu var. Mirayı miroooş diye seversin ama kumsala onu yapamıyorsun 🙄😂 miraylar çok tatlı oluyor diyorlar 🥰
Esrakly tontirik benimde son 19 ve bizde karar veremiyoruz çok bunaldım isim konusunda ben masal istiyorum eşim başlarda bişe demedi son zamanlarda emin misin demeye başladı ailesi baştan beri sevmedi dalga gectiker bana masal anlat diye. Şimdi eşim Asel olsun dedi ilk beğendim ama meğerse annesiyle önceden Asel olsun diye konuştukları isimmiş annesi dedi çok sinirlendim ne yapcam bilmiyorm
tontirik Esrakly ben olsam koymam bunun üzerine aseli. Bide aseli çok koyan var. Yaşıtları hep asel olcak okula başlayınca 🙄 asel lina asel Mina 😅😅
Gunesim1 tontirik ayy ortalık son 3 yıldır miray kaynıyor. Miray, mira, leva, miya, eva… Son 3 yıldır herkes bu isimleri koyuyor sanki. İlla ki güzel isimlerdir ama çok çok oldu. Bi 11 12 yıl önce de ecrin patlamıştı
tontirik Gunesim1 yaa valla ben eskileri bilemiyorum. Duymadım da mirayın çok konulduğunu. Bu sene hamileyim illaki araştırıyorum ve önceden mirayın çok konulmadığını düşünüyordum. Meğer konuluyormuş hiç denk gelmedim ki😂😂