DamlaFatih jrarya adetime bir hafta kala yazı ilacı yani içtim iki gün sonra geciktiğimi anladım başı olmuyor galiba
jrarya DamlaFatih olmaz inşallah canım sen gönlünü ferah tut dediğim gibi başka bi doktora daha danış istersen
Emineymen DamlaFatih bende hamile olduğumu bilmeden kullandım antibiyotik Ağrı kesici hemde güçlü ilaçlar sonra adetim gecikince 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktora ilaçlarımı götürdüm oda daha yeni olduğu için zararı olmaz demişti
DamlaFatih Emineymen doktordan doktora değişiyor demekki benim doktor sizinki kadar güzel konuşmadı zaten bi daha gitmedim ona ☺️
Dlrasknock DamlaFatih canim bende cok hastalanmistim hem alerji olup hemde usutmustum. Kortizonlu 3igne vuruldum, serumlar antibiyotikler neler yedimki 1hafta icinde. Sonra ogrendimki hamileymisim. Doktora gittigmde hemen kullandigm igneleri ilaclari soyledim. Hic korkma dollenme sirasinda bebege hicbirsey gecmez korunur dedi. icim rahatladi. Suan 14.haftadyz cok sukur allahima hersey yolunda🙏🏼☺️ İcini ferah tut saglikla gelsin bebegin☺️
Kubranurbulur DamlaFatih öyle öyle içini rhaat tut şimdi 15 haftayız her şey yolunda şükür 🙏 kötü düşünme
Duyguynrky DamlaFatih anladım canım.. bazı c grupları hamileykende kullanılabiliyor. Yani aslında gebe olduğunu öğrendikten sonra kullanmaman lazım. Bilemezdin. Bebeğinin gelişimine bak. İnşallah birşey olmaz korkma. Gelişimi düzgün ilerliyorsa sıkıntı yok demektir sağlıkla doğsun inşallah
Mltmkc Aleynaozkayaa şimdi herkes bana kızacak biliyorum ama, söylemeden de geçemiycem.. Kusana kadar içen birisin, ve o çocuğu sen yetiştireceksin.. Allah hidayet versin başta size, sonra hepimize..
Aleynaozkayaa Mltmkc özel bir gündü ve bu zamana kadar 5-6 defa alkol kullanmışımdır bilip bilmeden yargılamazsanız sevinirim alkol bagımlısı alyaş bi insan değilim🤗
Alim DamlaFatih bende bilmiyordum antibiyotik kullandim uyku hapida kullanmistim 1 tane hatta detaylı ultrosona girmedim ama suan 38 haftaligim ve hiç bir sıkıntı yok doktorum bisey demedi korkma gerekli görseydi sokardi zaten detaylı ultrosona içini ferah tut sen
jrarya Aleynaozkayaa haftada bir içseniz ne olur her alkol alanın yetiştirdiği çocuk alkolik ya da kötü mü oluyo grip olmadan bi kaç gün önce bende alkol almış istifra etmiştim hamile kalmadan son limit aşımım oldu. Ne saçma insanlar var allahım ya babanemle dedem şu yaşına gelmiş hala her akşam bi kadeh şarap içer biri doktor biri kendi işinin patronu iki tane üniv mezunu evlat yetiştirmiş ikiside alkol almayan hemde keza eşimle ben her evlilik ay dönümümüzde bir kadeh şarap içeriz ki doktorum haftada bi kadeh şarap içebilirisn dedi bu beni kötü annemi yapıcak allah aşkına burdaki insanların sığlığı her geçen gün beni şoke ediyo asıl bu mantalitedeki insanların yetiştireceği çocukların vay haline içenden sanane içmeyenden banane haddimiz olmayan şeylere burnumuzu sokup eleştirmeye ne meraklı bi toplummuşuz. Biri devlet biri vakıf iki üniv okudum devlette Türkiyenin 4 bir yanından gelen insanları tanıdım burdaki gibilerini ne okuduğum okullarda ne iş hayatımda görmedim pess
Aleynaozkayaa jrarya valla bende anlamıyorum canım nasıl bir ruh hali bunlarınki😂 özel bir gündü ve hamile oldugumu bilmiyodum zaten iki kadehle yıkılan insanım beni ayyaşın teki yaptı kötü anne oldum vaahhhh şimdi ben çocuguma nasıl bakarım nasıl yetiştiririm😂
jrarya Aleynaozkayaa valla bilemiyorum nasıl yetişicek o çocuk allah hidayet versin sizede banada ya benimki nasıl yetişicek her akşam bi kadeh şarap içen büyükbaba büyükanne napsak bilmiyorum 🤷🏻♀️ 🤭🤦🏻♀️💋
Neshaakin DamlaFatih ah canım ben hamile oldugumu bilmeden kalp ameliyatı oldum çeşit çeşit ilaçlar üstüne de ciddi radyasyon aldım. Gebeliği öğrenince doktorcuklarımız çok riskli sakat kanser yarım herşey olur bu bebeğe düşürürsün yüksek risklisin dediler. Asla dedim beni kürtaja alamazsınız Allah bu yavruyu bana nasip ettiyse vardır bi hayr. Pes etmedim şimdi 12 haftalık olduk gelişimi güzel kesesi suyu tutunuşu elhamdülillah problem yok. Doktorlara kalsa hemen kürtaj. Dayan canım hele o miniğin kalbini bi duy inşaAllah o zaman başlayacak işte sevinçler Herşey nasip yiyecek ekmeği varsa kimse mani olamaz. Allah ol der olur kul sadece işte yorum yapabiliyo.
Mltmkc Bir gün 'meltem' ismi gelir aklınıza.. O zaman düşünün ne yapacağınızı.. Allah hidayet versin diye kendimde dahil hepimize dua ettim, amin bile diyemediniz.. Ne diyim, tüm aynı insanlara bu kez alkışım.. 👏👏