Birtanemm prensesimveannesi o güne kaadar ilişki sıcak duş sguat merdiven inip çıkma bunları arttır açılman hızlanır ben öyle yapiyorum şuan pazartesi kontrolüm var bakalım inşllah bebdede açılma vardır 🥰🥰
prensesimveannesi Birtanemm ilişki, sıcak duş,squat, hurma, ahududu yaprağı çayı bunlar hergün yapıyorum 😂 ama merdiven inip çıkmayı yapamıyorum çünkü ayağım çıktı daha iyileşemedim 😥 yarın deneyeceğim merdivenide inşalah
Birtanemm prensesimveannesi çok geçmiş olsun canım inşllah bir an önce ilelşirsin merdiveni deneme şuan ileşene kadar
momsturk prensesimveannesi geçmiş olsun. merdiven inip çıkmak zorlaraa sizi evin içinde yan yan yürüyebilirsiniz.
GamzeKrmn Birtanemm ben 37. Haftaya giricem bugün itibari ile bende başladı regli ağrısı gibi ama geçen çatı kontrolü yapıldı açılma yok 🙈
gunesveguney Birtanemm 38+3 haftalığım bende iki gündür gece uykularım yok çok sancım oluyor özellikle dün mahvoldum rahmime bıçaklar saplandı vajina girişi zonkluyor belimden karnımın yanlarından sancım oluyor, çamaşırım sürekli ıslak o kadar akıntım oluyor ben doğuruyorum sandım valla 😂 bugğn kontrole gittik nst ye girdim 20 üzerinde 2-3 sancı çıktı sadece ve bebek daha kanala bile girmemiş dedi doktor sadece baskı yapmaya başlamış dedi yalancı sancın var dedi çok şaşırdım sadece baskı da bu kadar ağrı sızı hissettiysem eyvah yani 😂😂😂
Birtanemm gunesveguney 😂😂sen bide doğumda kafası çıkçağı zmnki baskıyı gör ben büyük tuvaletimi yapcam sandım 😂😂o srıda lavman yapılmıştı boşaltılmıştımda ben gidiyorum wcye çok baskı var dedim hemen çatala aldılar doğurttular bebeğin kafasıdır dediler
honeyland gunesveguney merhaba haftamız aynı sizinle bebeğiniz sertleşiyor mu özellikle geceleri benim miniğim çok sertleşiyor karnım taş gibi oluyor şuan birazda bel ağrım var akşam vakitlerinde daha çok sizde de bu durumlar oluyor mu
Durunas Birtanemm Açılmayı sen anlayamazsın canım doktor bakar ona eliyle😄onlar bile santimle anlıyo ilişkinin agrısıdır o kendini çok yıpratma dogası varsa iliskisizde doguyo kanala girmişse onun baskısını hissediyosundur ilk dogumumdan biliyorum
Birtanemm Zmrmrt1315 biz hiç kısıtlamadık aktifti hep doktoruna danış bir sıkıntı olmasa 36 haftanda başla doktoruna danış ama mutlaka
Siem Birtanemm Aynıyız canim da bende o hissiyat 1 Ay önceden başladı bebek doğuma hazırlıyor kendini hazneye girmiş bebegin artık muhtemelen senin de normal ama istirahat et .
edasahbazsahin Ben de 39+2 günlüğüm bekliyorum arada sancılar geliyor aha diyorum gelecek sanırım ama yok😂 hareketli geçiriyorum günlerimi merdiven inip çıkmaya çalışıyorum hurma yiyorum çok sık ilişkiye girmiyoruz ama hafta bir ya da iki kesin oluyor 🤷🏻♀️ Durumlar bu şekilde şu an açılmam yok normal istiyoruz doktor 41-42 ye kadar yolu var diyo😂
esra572 Aynıyız canım seninle benimde çatı muanem yapıldı doğum pozisyonunda kanalında sancı yok açılma yok 36dan beri hurma yürüyüşü sıcak su yapıyorum ilişki için korkuyorum merdiven ve göğüsleri sıcak havlu deneyecegim bende . Birde kasm ortası vizem var erken gelip toplarlanmak istiyorum açıkçası
honeyland Birtanemm pansumanı nasıl yapmamız gerekiyor 🙃 en azından onu bileyim siz tecrübelisiniz de benim ilk gebeliğim
Birtanemm honeyland benim ikinci gebeliğim şuan ilkinde kaynanam önerdi böyle böyle yap diye doktor tentürdiot yazmıştı pamuk flndı her wcye girip çıktığımda. Kendimi yıkıyodum ılıklı suyla sonra kurutma makinesiyle kurutup. Pansumanımı yapiyodum doktor kontrolüne gittiğimde doktor çok iyi bakmışsın yara enfeksiyon yoktu hiç dedi hemen toparlandım