serifebzk Hamişler Merhaba, bi sorun olacak benim doktorum ultrasonra sadece 6 haftalikken ultrasona bakti ve suan 14 haftalik hamileyim. Her kontrolde bakilmasi gerekiyor mu ?
Ozlemr serifebzk diğer kontrollerde ultrasona bakmayıp ne yaptı peki? Benim bildiğim her kontrolde bakılıyor bakmadan bebek hakkında nasıl yorum yapılabilir hiç bilmiyorum ben
Sydgrdl serifebzk ay canım bak ben 36 haftalik hamileyim 3 doktora gittim şimdiye kadr 3 ude her gittiğimde ultrasona koydu çünkü çocuğun gelişimini bilmesi icin ultrasonda bakması gerek diye düşünüyorum
serifebzk Ozlemr Valla iste folikasit yazdi tahlil sonuclarina bakti fln bende anlamadim bakmicakmisiniz diyorum gerek yok diyi 😐 doktorumu degistirmelimiyim sizce 😳
Ozlemr serifebzk şimdi çok bilmiş gibi değiştir demekte olmaz ama şaşırdım ben hiç bakmamasına. 11-14 hafta arası ense kalınlığı burun kemiğine falan da bakılmadı mı o zaman bebeğinin?
Ozlemr serifebzk ben 15+1 deyim şuan. 5-6-9-11-13. Haftalarda ultrasona girdim. Benim ki de normalden biraz daha sık oldu ama şüphelendiğimiz durum vardı ondan öyle oldu. Normalde de en geç senin haftalarındayken ayda 1 ultrasona bakılıyor diye biliyorum.