Rosaa21 31 haftalık gebelik kilonuz kaç anneler dün kontrolüm vardı suyunun çok fazla oldugunu kilosununda 1.860 gram oldugunu söylediekmek makarna meyve yeme gizli şeker olabilir dedi bebegimin kilosu çok gelmedi bana sizin kilolar nasıl
neslihanturkdemir Rosaa21 merhaba canım bende yeni gittim doktora 32.haftadayım 1850gr dedi doktor ben de kilosu düşük diye düşündüm ama haftasına göre normal dedi sorun yok dedi doktorum.
neslihanturkdemir Rosaa21 doktoruna gitmeden kan tahlili yaptırmış mıydın? Ya da şeker yüklemesinde bir şey çıktı mı ?
Rosaa21 neslihanturkdemir yaptırdım şeker testini normal çıktı aslında ben geç döllenme ile hamile kalmıştım 2 hafta geriden geliyordu şimdi hem haftasını yakalamış suyuda haftasına göre çok daha fazlaymış gizli şeker var dedi bende bilemedim şimdi
neslihanturkdemir Rosaa21 bende de geç döllenme demişti doktorum şekerim de normal değer aralığında çıkmıştı herhangi bir şey demedi gizli şeker ile ilgili ama aramızda bir hafta olan arkadaşım var ona da doktor şekeri normal değer aralığında olmasına rağmen dikkat et demişti bu durumda bazen annenin yaş durumuna göre de doktorlar farklı bilgi verebiliyor .
Rosaa21 neslihanturkdemir anladım ama benim yaşım henüz 25 önceki gebeliğimde de böyle birşey ile karşılaşmadım yinede sağolun 🤷♀️🤷♀️