caganin_annesi Forumda bir annenin bebeği 450 Gr doğup yaşamıştı, umudunuzu kaybetmeyin, Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
rgk HMEC Allahım inşallah inşallah sağlıkla çıkar bebeğiniz. içinizi ferah tutun, dediğiniz gibi 500 gram bile doğup sağlıklı çocuklar var. Ordan çıkınca size daha fazla ihtiyacı olacak güçlü bi anne görsün😇
ilkgozagrimhavinim HMEC benim bebeğim 1 hafta önce 36+3te 2250 kg olarak doğdu. 1960 kg a düştü. Emme refleksi iyi olduğu ve solunumda sıkıntı yaşamadığı için taburcu olduk beraber. Enfeksiyonuna bakıldı yoktu. Enfeksiyonu atana kadar tutarlar kilosuna takılma hiç. Mama takviyesi veriliyordur. Benim kızımada hastanede mama verildi. Oyüzden süt istememişlerdir. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz🙏🏻
mutlugebeee Seydadilek26 bende 3 gün önce 35+0’da doğum yaptım bebeğim küvözde entübe😔 2.500 doğdu ama kilosundan değil ciğerlerinden dolayı tutuyorlarmıi, sizin nasıldı süreciniz küvöze girmişmiydi ciğer geliştirici falan yapılmışmıydı😔
HMEC mutlugebeee bebeğimin kilosu 2 hafta geriden geliyordu zaten doktorum da erken doğum riskine karşı akciğer geliştirici yapmıştı bi kaç hafta önce. Ondan mı bilmiyorum ama çok şükür makineye bağlanmadı. Kilosu düşük ve enfeksiyon varmış
Seydadilek26 mutlugebeee ciğer geliştirici yapılmıştı kuveze girmedi çok sukur size ciğer geliştirici yapilmamismiydi erken doğum riskiniz varmiydi yoksa aniden mi oldu
Momy11 HMEC 36+3 de 1750 gr doğum yaptım bugün 19 gün oldu kuvezde solunum sıkıntısı yok sadece kilosu düşük diye vermiyolar bekliyoruz sizi gayet iyi anlıyorum.😥
mutlugebeee Seydadilek26 riskim vardı rahim ağzı kısalmamdan dolayı ama ciğer geliştirici yapmadılar😔
HMEC SerpilEsra maşallah çok kalmamış kilosundan dolayı sanırım. 2 kilonun altında ve enfeksiyon var diye tutuyorlar hala benim bebeğimi.
Seydadilek26 mutlugebeee KEske yapılsaydı bu şekilde olmazdı neyse sağlıklı olsun bebiste biran önce kavuşursunuz inşallah
SerpilEsra HMEC dogdugunda hicbir sknti olmadi emme refleksi solunumu iyiydi kilodan dolayi 3 gun kalcak dediler once daha sonra enfeksiyon cikti 1 hafta kaldik insallah senin bebegnde cikar cnm 2 kiloyu gorunce verirler bir sorun olmazsa 2 kilo 10 gram cktik bz