Digitaldaily Çok Çeşitli markalar var. Deneyimli annelerden boyutuna göre kullanım açısından felan memnun olduklarını söylemelerini rica ediyorum teşekkürler 🤍
Sevval1234 Digitaldaily aslına bakarsanız benim görüşüm şu bime gelen küvetler bile alınabilir yani alt tarafı banyo küveti ve marka marka araştırılacak bişey değil tabi bu benim düşüncem Baska insanları bilemiyorum
Asyaveannesi36 Digitaldaily evde yer probleminiz varsa hem kullanışlı hemde yer tasarruflu katlanır set alın derim bana arkadaşım hediye aldı denedim çok da güzel Trendyol indirimlerini takip edin isterseniz 180e kadar düşüyor seti 😌
mom8327 Bana katlanabilen hediye geldi evim biraz küçük. Öyle bi probleminiz yoksa herhangi bir şey alın ya yıkanacak işte sonuç olarak 🤣
Digitaldaily Benim de yer sıkıntım var kizlar sanırım bende onlardan alacağım kova boyutu ve küvet boyutu ideal mi sizce
mom8327 Digitaldaily ya benim bebiş henüz doğmadı ama normal diğerleri gibi işte sadece içine doğru katlanıyor bide diğerleri kadar sevimli değil çizgili 😂