Gerginim Selam kizlar var mi bu konu hakkinda bildiginiz bisey? Utu alti cizilmeden nasil cikarabilirim? Sirke diyecekler olabilir kokusunu hic sevmiyorum utuden de elbiselere gecer, sirke disinda onerilerinizi bekliyorum.
Acemi_anne61 Gerginim Diş macunu sünger ile altını siliyorum sirke koymayın demişsiniz ama sirke o kadar kokmuyo 😅 su haznesine beyaz sirke limon tuzu karıştırıp en son seviyede buhar çıkana kadar basıyorum baya bi. Geçen gün eşime yaptırdım ütüyü atıcaktım resmen ama şimdi çok iyi çalışıyor
Yaz0808 Gerginim dis macunuyla ovalayin yada cif poşet yapın. Sirke sakın kullanmayın zaten içine hele asla dökmeyin basta ise yarar gibi gelir ama sirke ütüyü bozar zamanla
Acemi_anne61 Acemi_anne61 Çamaşırlara koku da geçmiyor bu arada haznedeki suyu yenileyince bikaç kez buhara basın koku falan kalmıyor 😊
mom8327 İçine bişey dökmeyin bozuyor ütüyü dışarıdan müdahale edin 👍 sirke limon tuzu vs şeylerle ütü bozmuş biriyim
iremcannn1907 Gerginim canım şimdi yaptım aynısını. Tam ütü yapacaktım gelen sefer bişey yapışmıştı. Az ısıtıp süngerle yaptım hemen çıktı
iremcannn1907 Gerginim evet evet bildiğimiz sünger. Arka kısmı var ya yeşil tarafı orayla da övdüm daha iyi çıkardı ama benim süngerim çok yumuşak. Seninki sertse deneme çizebilir ütünü
Gerginim iremcannn1907 benimki klasik scotch brite.. seninkinin markasi neydi? Ay cizmesin utum cok guzel ve yeni zarar gorsun istemiyorum
iremcannn1907 Gerginim vileda canım benimkinin markası. Çok bastırmadan bi dene bakalım. Ama birazcık ısıt ütüyü leke de ısınınca kolay çıkıyor