Burcusenkoc Merhabalar gebelikten önce de saç dökülmem vardı ama gebelikle beraber iyice arttı aynı durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz ?
Busra2013 Burcusenkoc been kız basımda sac kalmadı ıncecık bende kalktım kestım dahada ınceldı cok cok dokuluo dusta ayrı tarayınca ayrı normsl ayrı dokuluo napcm hıcbır fıkrım yok
narmin96 Burcusenkoc Meraba❤️ Bende hamilelikten önce de vardı saç dökülmem, şimdi de var, D vitamini eksikliğinden kaynaklana bilir, evlilikten önce kullanmıştım D vitamini, şimdi kullanmıyorum. Doktoruna danışa bilirsin🙏🏻
iremcannn1907 Burcusenkoc tam tersi hamilelik öncesi dökülen saçım şuan hiçbir şekilde dökülmüyor maşallah 😂
Merveonay Burcusenkoc benimde aynı canım ilk gebeliğindedir olmuştu denemediği şey kalmadı ama yapacak birşey yok maalesef oluyormuş
Burcusenkoc Busra2013 aynı şekilde bende kestim biraz ama fayda etmedi hala dökülüyor 😞 hamilelik sonrası umarım düzelir
Merveonay Burcusenkoc yani benim oldum olalı dökülür ama hamilelikte bildiğin her taramada bir tutam saç çıkıyor ama doğumdan sonra normal dökülmesine dönüyor