Melikest Kızlar merhaba e bebekte 250 TL ye 50 TL hediye çeki kampanyasında çekle ilgili bir mesaj geldi mi size
cnmoglum_22 balbocegim27 500 tlyi tekmseferde mi harcadınız yoksa 2 parça şeklinde 250 250 mi? Mesela biz bebek arabası düşünüyoruz 1000 lira ne kadar hediye çeki gelir
kcnr Melikest bende aldm banada gelmedi 100 tl tanımlnıcak ama heralde 1 kasımda tanımlanacak diye bekliyorum
mor_menekse1 uygulamadan mı giriyorsunuz acba ben indirdim ama kayıt olamıyorum bir türlü olmuyor bütün adımları yapıyorum kod gelcek diyor gelmiyor nasıl yapılıyor bilen var mı 🤔
2022Busra mor_menekse1 bana da öyle şikayet oluşturdum, düzeldi kod geldi ve 2 3 kere e bebekten aradılar düzeldimi diye. 🤭😀
iremcannn1907 Melikest alışveriş yaptığım an daha kasada geldi canım. Mesajı silme gösterip alışveriş yapacaksın dediler. 1 kasımı bekliyorum 😂
Asyaveannesi36 iremcannn1907 bence kasımın ortaların da yapın alışverişinizi black friday olacakmış birçok üründe indirim yapacaklarmış benim de çekim var ben öyle yapacağım 😌
iremcannn1907 Asyaveannesi36 bunu söylediğin çok iyi oldu bende indirim var mı diye düşünüyordum 😂 akşam e bebekteki çocuğa sordum kasım ayın da yok dedi ama söylemek istememiş olabilir 😂
Lavinyasnmz Melikest Bizde beşik aldık 200 lira hediye çeki geldi hemen o an kasada iken geldi acaba kupon bebek bakım ürünlerinde de geçerli mi?
Asyaveannesi36 iremcannn1907 söylemezler tabi 26 kasımda black friday indirimde birçok üründe yapacaklar geçen sene de yapmışlardı 😁
balbocegim27 cnmoglum_22 500 tl yi tek sefer de harcadık aldığımız şey 430 falan tutuyordu 500 e tamamladik