MommyTeacherandHappy Kızlar tam 34+0 oldum.Karnım bazen öyle yamuk yumuk oluyor ki bir tarafa toplanıyor 🐣😅Bazen sertleşiyor doktorum bunlar kasılma dedi nstde de cıktı zaten.. Kasılma önleyici de başladık..proluton da.. proluton iğnesi zaten insanı mahvediyor yapıldığı yerin acısı😞düşman başına bile vermesin😅 onun dışında hızlı yürüyemiyorum artık panda gibi oldum 3-4 gündür böyle oldu yani..Sizde durumlar nasıl?
Yagmur00 MommyTeacherandHappy bende 34 sukur sıkıntım yok ewet bnde yuruyemıyorum dun bıme gıdıp gelene kadar oldum yoruldum nefesim gıttı oyle agırlasmadım sukur bakalım 🙈🙈
nvn-mutlu MommyTeacherandHappy bizde 34+1 olduk 💙❤️ Çok şükür ağrım sızım yok ama grip oldum 🤦🏼♀️ Onunla uğraşıyorum kaç gündür yürümek zaten kendime gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum 🤣 yan yan gidiyorum çekirge gibi 🤣
Semihanim MommyTeacherandHappy 35.haftadayım genital bölgem de ağrı vardı 2 haftadır dedim çatım genişliyordur normaldir varis çıktı meğersem bebek baskı yapıyormuş ondanmış şimdi ne olacak bilmiyorm🤦🏻♀️
zehhraa Bizde 35 haftalık olduk yerimizde durmuyoruz 😀 sırt ağrısı var bide hareketleri belirginlestigi için hafif sızlamalar oluyir🥰
anneyimmm_ 33.haftamızdayız bizde, bu oğlan ayağını direyip duruyor kaburgama, hafif masaj yapıyorum sonra bırakıyor aman sabahtan beri sürekli böyle 🤷🏻♀️
Ruyalaralemi Bende 35+2 yim dün akşamdan beri karnımda yamulma ve sertleşme oluyor aşağıda baskı oluyor prulaton vermişti doktorum 3 vuruldum son kaldı onu vurulmuycam hala yeri ağrıyor daha öncede ayın 19 ve 20 si 2 şer doz ciğer iğnesi yedim bitti doğuma 2 hafta kaldi
Gzmduru Bende pazartesi 34 olucam ama ben yerimden kımıldayamıyorm belden aşağım çok ağrıyor 😖 idrarım sürekli geliyor dışarı hava almaya bile çıkamıyorm yürüdükce kasılıyorum dik yürüyemiyorm bian önce doğurmak istıyorum☺️