ecemnas88 Kızlar hamileliğinde burun kanaması yaşayan var mı sabah kahvaltımı yaparken birden bir kanamam oldu doktorum arada olabilir normal ama devamlı olursa kulak burun boğaza görün dedi devamlı yaşayan var mı ?
Meryem2746 ecemnas88 öyle aşırı Bi kanamam olmadı ama 3.4 defa bende de oldu kan akışı hızlandığı için damarlar hasar görüyor ondan kanıyor çok olursa KBB Bi gözükün bence
evlatkokusu0806 ecemnas88 kan artışımz fazla olduğu içinmiş sanırım araştırmıştım da Bende 2 3 gün önce istifar ederken burnum kanadı bir anda
Pinarlina ecemnas88 bende de oluyordu ara ara kılcal damarlar dan dolayı kaynaklanıyor doktora gıttım normal hamılelıkde görülen şeyler dedı ama çok çok kanıyorsa sızde bir görünün kılcal damarları yakarak olmamasını saglıyorlar
Yagmur00 ecemnas88 normal canım gelır cunku kılcal damarların inceliyor kanın akisi hızlanıyor ve kanama oluyo
ecemnas88 Pinarlina duymuştum bende ama birden olunca endişelendim bende neyse ki doktorum da rahatlattı sağolsun ☺️
-ilayda- ecemnas88 geçen sabah yaşadım baya kanadı pıhtı falan geldi doktora gittim hamilelikte normal dedi bişey çıkmadı kbb gittim o da aynısını dedi. Kendiliğinden durmayan bi kanama olursa o zaman sorun var deriz demişti doktorum.
Tugbaky ecemnas88 benim ilk hamileliğimde çok oldu bende. Bunda da hiç olmadı burnm tıkanıyor. Demekki kanamayınca tıkanıyo diye düşünüyorum🙄