mlksh25 Bugün 39+5 oldum ,kontrole gittim, doktorum bu bebiş yerini sevmiş gelmeye niyeti yok gibi duruyor ,yeterince aşağı gelmemiş kafası . Iki gün sonra gel ya suni sancı verelim ya da sezaryen kararı alalim dedi. Tecrübeli anneler bir fikir verin
Deryaiso mlksh25 zor karar valla gülüm ben cesaret edemezdim suni sancıyı Allah kolaylık versin hakkında hayırlısı olsun
mlksh25 Gulfem48 bende öyle düşünüyorum bir taraftanda cesaret edemiyorum çünkü doktorum bebeğin kafası yeterince aşağıda değil dedi onun için sezaryan gitme ihtimali var dedi ,hem şancı çekip hem sezaryan olmak istemiyorum
Aselinkooo mlksh25 doğum anına kadar da benim bebek inmemişti. Suni aldım açılma ilerledikten sonra Yanlış hatrılamıyorumdur inşallah ki zaten yönlendirirler. 7.8 cm den sonra bana sancı geldikçe ıkın bebeği ittir dedi. Sancı geldikçe ben ıkındım. Çok geçmeden zaten açıklık tam oldu. Doğum esnasında da benim gücüm yetmedi pek. Orda karnıma bastırdılar geldi 2.3 ıkınmada. 40+3e kadar zerre belirttim yoktu ne sancı ne açılma. Sabahında nişanım geldi. Bende yürüdüm 6dan 11e kadar hemen hemen. Sancı gelince çömeldim geçince kalktım. Sıcak tuttum. Suni vermek istediklerinde 3 cm olmuştu. Sen bilirsin tabi ki ama Normali denemeni eğer olmazsa sezeryanı öylen tercih etmeni tavsiye ederim.
anneyimmm_ mlksh25 şu beş / yedi hurmayı suda ayetel kürsi okuyup kaynatmak sonra içmekle alakalı bi deneyim vardı onu da denesene
aylul0 mlksh25 o güne kadar normal doğurmazsan suni sancı denemiş biri olarak deneme derim 😵💫 tabi ki herkesin farklıdır doğumu ama ben 4 cm ile suni sancı ile öldüm öldüm dirildim doğurana kadar
Iscn aylul0 herkesin farkli oluyormuş gerçekten bende 4 cm yatiş yaptım duni sancı verdiler 6 saat surdu 1 saat hariç hiç zorlanmadım gayet guzel geçti😅
Iscn mlksh25 normal dene derim 6 saate doğum yaptım sunı sancıya ve inan ki son 1 saat hariç hiç zorlanmadım
Eda-5807 mlksh25 tam 21 gün önce suni ile Doğum yaptım ustelık 2 parmak açıklığım vardı doğurana kadar canım çıktı suni sancı kesınlıkle hayır ben Doğuma gırene kadar oldum dırıldım gerçekten suni sancı çok zor ınmesse eğer Sezeryan ol derım 8 saat suni sancı cektım tavsiye etmem yanı ama yınede sen bilirsin 😌
Cennetkusum1 mlksh25 Ben Sunİ sancı çektim normal doğum yaptım kişiden kişiye değişiyor Benim yarım saat sonra doğumum gerçekleşti
fatmamusa-28 mlksh25 canım benim bebeğim doğum pozisyonundaydı hatta kafasıyla bastırıyodu duyu bittiği için doktorum ya suni sancı vericem ya sezaryen sen seç dedi suni sancı aldım sabah 6 dan akşam 5 e kadar ama açılmam 5 cm den fazla ilerlemeyince mecbur sezaryen oldum denediğim için hiç pişman değilim suni sancıyı ama kişiden kişiye değişebilir
mlksh25 fatmamusa-28 benim bebeğin kafası yukarıdaymış onun için karasız kaldim bende, yani kanala girmemiş bebek
Ceylin680 Canım o senin bünyenle alakalı kasların kemiklerin yeterince yumusadiysa hemen dogurursun yoksa 2gün sancı cekende var.sanci senin vücutuna bagli
Cennetkusum1 mlksh25 Hayir inmemisti ölü doğum yaptım ben suni sancı öncesi balon takıldı iğneler yapıldı fitil verildi Alttan… en son suni sancı verdiler yarım saatte doğuma gittim