tomurcukannesi Kızlaaar 31. Haftamdayım 2 haftadır falan ayak bileklerim bacaklarım bi garip. Gece elli kere uyanıyodum sırf bacaklarım rahat etmiyo diye. Gece oturdum düşündüm😄 huzursuz, nereye koysak bilemediğimiz, gerilmek isteyen, oraya buraya sokuşturmak istediğimz ama yer bulamadığımz bacaklarımıza ayak bileklerimize çözüm buldum😄 bende işe yaradı sizde deneyin zararı olmaz inşallah faydası olur😍 Hani spor yaparken ayak bileklerimize bağladığımz cırt cırtlı ağırlıklar varya, ebru şallı falanda takıyo bazen daha çok yaksın diye, işte çözüm o . Bende 1 er kiloluk olanlardan vardı. Ayak bileklerimi bacaklarımı hep bi yere sokuşturmak istiyodum pozisyon bulamıyodum. Sonra dedim şunları bi deniyim. Taktım öyle uyudum zaten bide bacak arama yastık alıyorum. Ah öyle iyi geldikiii. Bazen yan yatıp sarkıtıyorum ayaklarımı aşağı. Ağırlıkta olduğu için sanki daha geriliyo gibi oluyo bacaklarım hemde sabit kalıyo çook rahat ettim. tavsiye ederim umarım faydalı olur😌
Fatmadeniz Gerçekten huzursuz bacak sendromu nu ve şiddetli kaşıntıyı çekmekten uyku uyuyamıyorum yarasa gibi oldum