esra572 Kızlar tecrubeleriniz nelerdir.dogum kanalında şuan ama annemler gelecek 20saatlik yoldan çalışıyoruz hastanede yanımda olmasını istiyorum tecrubeleriniz neler
TugceAkpolat esra572 Benim 34 haftalarda felan kanalda oldunu söyledi doktor , Normal doğum pozisyonu almış yani , Şuan 39+2 deyim halen gelesi yok 😂🤭
molsalkim esra572 hiç belli olmuyor benim nerdeyse 10 gün sonra doğumum oldu oda suni ile doğum kanalına girmesi büyük kolaylık doğum için
Seydadilek26 esra572 24. Haftadan beri doğum pozisyonunda 27. Haftadan beri de doğum kanalında erken doğum riskim var şuan 29+3 gunluguz yani kişiden kişiye ve bebeğin ittirmesiyle vs alakalı doğumun başlangıcı
esra572 Dicle63 Ben hissettmistim canım sancılarım oldu bı ara ve nefes alamıyordum artık almaya başladık bide sık idrara çıkınca vajinada batma da oluyordu bide penguen gibi yürüyordum doktor kanala Indigini söyledi bunlar belirtilerim benim
imrenistan TugceAkpolat doğum pozisyonu ile doğum kanalı aynı şey değil, tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi ama doğum kanalı doğumun yakın olduğunu gösterir doğum pozisyonu çok daha erken haftalarda olur
esra572 imrenistan doğum pozisyonu baş aşağı doğum kanalida leğen kemiğinin içi oluyordu değilmi evet baş aşağı insin diye çok yürüyüş yaptım şimdi doğum kanalında 😍
Dicle63 esra572 kaç haftalık oldunuz? Ben 38+2 ama sanırım daha girmemiş doğum kanalına. Sık sık idrara çıkıyorum ama batma hissi yok. Arada yürürken bıçak batırıyorlar gibi oluyor sadece.
imrenistan esra572 evet aynen öyle, doğum kanalında olduğunu nasıl anladınız doktor kontrolünde mi? Kaçıncı haftanız
esra572 imrenistan vajina ya baskı ve dolgunluk hissi gelmisti birde nefes almak artık daha kolaydi öyle anladım doktora gidince kanalda dedi 38deyim canım 37de girmis