hilalsahin35 Oğlum olcak isim konusunda kararsizim siz neler koycaksiniz yada hangi isimlwei beğeniyorsunuz?
Elsu26 hilalsahin35 benim de oğlum olacak Ramazan Efe olacak adı 😊 ben baskın erkek isimlerini seviyorum Orhan Hakan Kağan Murat Ahmet gibi 😊💙
Elahifa hilalsahin35 cinsiyeti henüz belli değil ama erkek olursa Baran ismi çok hoşuma gidiyor. Onun dışında Aybars yağız çınar Barlas isimleri de güzel
Busraferdi7 Sinem_20 Bizim de oğlumuz olacak Rabbim nasip kısmet ederse inşAllah bizde EDİZ GÖKTUĞ koyduk 💙✨
Umran_akcakil Benimde erkek olacak Deniz Erdem yada Deniz Demir düşünüyorum karar veremedim ama bakalım
hilalsahin35 Hannde bende iki sisim mi koysam diye kararsizim eşim iki isim koyuncada iki ismiyle beraber seslenmiyorlar çocuğa diyor 🙄
Merve_0109 hilalsahin35 eğer oğlum olsaydı Aras bulut koyacaktım ama kızım olacak kumsal koyacağız Allah izin verirse ❤️
hilalsahin35 Merve_0109 galiba aynı fikirdeyiz ☺️☺️ bende aras ismini seviyorum aras bulut mu koysam diye düşündüm ama kız olsa hep kumsal ismini düşünüyordum beğeniyordum
Merve_0109 hilalsahin35 Aras bana çok hoş geliyor özelikle küçük cocuklarda çok tatlı duruyor bir düşünün bence ❤️
hilalsahin35 Merve_0109 Evet benimde çok hoşuma gidiyor 🥰🥰 erkek olduğunu öğrendiğimden beri Aras ismi hep aklımda 😄😄