bebisinannesi16 Güzel hamisler ♥️ ben dün gece ilk defa bebeğimi hareketini his ettim ve çok duygulandım eşim dokundu his edince mutluktan ağladı sizler kaçıncı haftada his ettiniz ❤️biz 16+3 de
bebisinannesi16 deletedmom87894 çok heyecanlı benim ilk çocuğum olacak acaba ondan mı bilmiyom ama çok heycenlendim ve duygulandım çok güzel bı duygu
zhr5861 Elsu26 bende tam 19 haftalığım ama hissetmiyorum. Tam olarak nasıl bi his yani bazen karnımın içi kaşınıyor gibi oluyor ama bebek mi bilmiyorum
Merve2697 bebisinannesi16 evet çok güzel bir his isteyen herkese nasp etsn rabbim. Şuan 37+1 iz tüm hareketleri çok net ve daha güzel hissediliyor zamanla öpesm geliyor hareket ettikçe ☺️
aysemnur06 bebisinannesi16 ben de 16 da hissetmeye başladım iki kere pıt pıt diye çok hafif hissettim şimdi 25+3 te maşallahımız var hiç durmuyor hanımefendi 😂
Handan_65 bebisinannesi16 Ben 20 +5 Bu hafta itibariyle ile 23 olduk yemekten sonra hanfendi kuduruyor 😀 Dün ilkndefa eşim disardan gördü hareketini elini koyunca duruyor çünkü cimcime
bebisinannesi16 Merve2697 acaba biz ne zmn o kadar büyüyecez bebisimle daha çok baslardayiz Nisan ayı gelsede doğsa paşam
Cicek08 bebisinannesi16 bende 16. Haftada hissettim. Eşim karnımı oksuyordu tam elini çekti pıt pıt diye attı ağlamaya başladım çok güzeldi 😢❣️
bebisinannesi16 Cicek08 kız ben hayla o heyecanı unutamıyom gece 10 defa uyandım baktım yine hareket ediyor mu diye hayla da ikide bir duruyorum bakıyorum hareket ediyor mu diye ya yerim ben bebisimi
Suzanne bebisinannesi16 16 haftadayım bazen bir iki saniye bir his oluyor ama bebek değildir herhalde bilmiyorum 😊😊
Elsu26 zhr5861 önce kayma hissi gibi oldu sonra seyirme gibi olmaya başladı 23-24 haftalıkken baya baya vurmaya başlamıştı şimdi ise maşallah kıpır kıpır 😊😊 ilk gebelikte 20-21 de hissedenler de varmış hissetmediysen korkma yakında hissetmeye başlarsın 😊