Kayralya Merhaba Kızlar , ben 12 haftalığım , ama 2-3 gündür ara ara kasıklarımda batma ve arada sanki adet olcakmışım gibi bi sancı var. Doktora sordum ama , deneyim yaşayan varsa onlardan da dinlemek isterim. Şimdiden teşekkür ederim 🌸
Gzmmsl Kayralya o sanci 10 gundur bende de var🤦 13. Haftanin ortalarindayim. bel kasik rahim agrisi+ kahverengi lekelenmeler. Doktora gidiyorum ultrasonda hersey yolunda kanama alani yok. İgne veriyolar yinede gecmiyo lekelenme. Napacagimi sasirdim🤦 en son ense kalinligi icin olcum testine gittigimde birde idrar testi verdim henuz sonuçlar cikmadi. P.tesi doktorumla tekrar gorusecegim. Sizin doktorunuz neden olabileceğini söyledi.
Kayralya Gzmmsl Rahim büyüdüğü için olabiliyor dedi , perşembe kontrolüm var , ama benim içim yinede rahat etmedi. İnşallah sonuçların güzel gelir
Gzmmsl Kayralya suan muayenehanedeyim. Gorusunce haber edeyim:) ama test sonuclarina gore sanirim idrar yolu enfeksiyonu. Cunku bakteri olması gerekenden yüksek cikmis. Tabi benimki tamamen tahmin
Gzmmsl Kayralya benim ikiz gebelik..bebegin birinin esi asagidaymis normalde yukarda olmasi gerekiyormus zamanla duzelir ama dikkat etme gerkeiyor dedi bi igne verdi haftada bir kullan dedi.Tekrar kanama veya agri olurs 15 gun rapor yazacagim dedi. Allah korusun diğer turlu dusuk olma ihtimlai artar dedi. Anlayacağınız dinlenmeye bakiyor hersey:)
Kayralya Gzmmsl çok geçmiş olsun , sizden ve bebişlerinizden daha önemli bişi yok tabii kii , dinlenin bol bol. Tekrarlanmaması dileğiyle inşallah 🌸