Civcivim000 Mom3834 valla ben de öyle biliyordum da sekreter öyle deyince dedim heralde doğrusunu o bliyordur😂neyse güzelce bakıyorsa yeterliyse benim için de yeterli 😊 inşallah güzel şeyler duyar döneriz . 1 hafta sonra randevum
Aleynaa1 Civcivim000 canım bende Erbil bey e gittim ve aşırı memnun kaldım çevremdeki herkesi de oraya yönlendiriyorum öZenle inceledi ve gayet bilgili bir doktor ölçüm yapmadan önce olması gereken i söylüyor sonrasında ölçüyor falan ben bayıldım işinin ehli yani. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin 🥰
Civcivim000 Aleynaa1 Çok teşekkür ederim,olumlu yorum okuyunca içim rahatlıyor , Allahtan bi mani olmazsa gideriz inşallah 🤲
sheyda1991 Civcivim000 evet doğru aymı kişiden bahsediyoruz ve kendisi perinatolog :) sekreterde tam bilmiyor sanırım ünvanları ve uzmanlık alanlarını yanlış belirtmiş size. https://www.calisma-saati.com/subeler/274928/istanbul-doktor-erbil-cakar-perinatoloji-uzmani
Civcivim000 sheyda1991 belki de olabilir,eğer öyleyse daha iyi zaten tabi ki. İlginiz için çok teşekkür ederim 😊
Mom3834 Ozge_-_ 320 ödemiştim ama baya oldu ben gideli artık sonlardayım zam gelmiştir 380-400 olmuştur diye düşünüyorum