Kuppra 8+2 yim ama sanki belirtilerim azaldı geçen hafta kalp atışını duymuştuk ufak çaplı bi endişe sardı içimi
Gizemyakar Kuppra herkesin gebeliği sorunlu geçmez bi sorun olduğunu düşünmüyorum. İçinizi ferah tutun 🌺
Gulra Kuppra benimde 9 oldu. Hiçbir belirtim yok göğüs hassasiyetim dışında hep bir endişeliyim yaaa.
Symaa9 Kuppra bende 9 haftaya kadar çok zorlu mide bulantılı halsiz geçti sonra birden kesildi.Çok korktum 2 hafta dayanabildim doktora gittim 11+1 de bi sıkıntı yokmuş bebek de gayet iyi.Sende içini ferah tut bişey yoktır Allahın izniyle 🌸🌸
Halimeb Gulra merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor. Benim şimdi ki sıkıntım vajinan içinden yumru gibi et parçasi gelmesi
Kuppra FeriDee yani aman aman bi bulantım hiç olmadı aradı bir hafif yokluyor oda rahatsız etmiyor diyim
Bizehra 7+2 hafta ölüyorum mide bulantısından ayağa kalkmaya halim yok Sabah gözümü açıyorum başlıyor yatana kadar durmaksızın🥺 Geçicek dimi nolur geçicek diyin
FeriDee Bizehra inşallah geçer ben ilaç kullanıyorum istersen sende doktoruna yazdır anca o durduruyo valla
Bsra19ogz 7+5 miğde bulantısı yanması haksizlik hepsi mevcut 😄🥺🥺 ne yemek yapabliyorum ne ev işi ne bulaşk😄😄 geçsinn hemencecik🥺🥺
Kuppra Symaa9 yaa bende diyorum bi sıkıntımı var acaba içim rahatladı bi nebze zaten öyle bulantım en başından beri yoktu ama çok şükür herşey de yolunda gitti her kontrolümde