Busrabaksii busrasahinn doktorlar hamile kaldığımız kiloya gelene kadar aldı olarak saymıyor benimde öyle çünkü 😊 69 ile kaldım 7 kilo verip 4 aldım şuan 66 yım ama hala eksi olarak yazıyor😊
busrasahinn Busrabaksii ay inşallah en fazla hamile kaldığım kiloya gelirim ilk iki dogumumj 8 ve 9 kiloyla kapatmistim geri veremedim şimdi fazladan kilo almak istemiyorum ☺️🙈
gldn065807 Birmelekbiranne kız bende şeker var diyetle devam ediyorum hersey yasak için ferahlasin 😂😂
Busra2013 thetkc aynı haftadsyız acaba cocugun hareketlerını hıssedıomusunuz ya ben pek hıssedemıom cok az ve hep degıl 🥺
thetkc Busra2013 Benim üçüncü bebeğim, 18 den beri hissediyorum.. İlk bebeğimde 20 haftanın ortasında başlamıştım hissetmeye 🍀
rabbiminemanetleri Zlemmm 32+1 13 kilo almışım ikizlere hamileyim gorunce farkedilmiyor ama cok mu sizce kızlar
annembabam _ipekkkkk nerdeyse birebir aynıyız. Ben de 48 ile gebe kaldım . Bizler beden kitle endeksi olarak oldukça düsük kilolu olduğumuz icin , bir tık fazla alabilirsin demişti doktorum . Ben de 26 yım 9 kilomuz var . 🙏🏻🙃bebeğinizin kilosu boyu nedir
_ipekkkkk annembabam Aynen doktor normal kilon dedi ödemin yok dedi baktı 2 hafta sonra kontrol canım şuan kaç kilo aldı bilmiyorum ama 23+4 haftada 610 gramdı ve normalden uzun boylu olucak dedi doktor 🤷♀️ 😊 28 haftada kan uyuşmazlığı iğnesi var 🤷♀️🙃 Cinsiyeti ne sizin?