Ozlemarslnn Merhaba güzel anneler 37+3 haftalık gebeyim gece 2 den beri mide yanması cekiyorum daha önce tek tük oldu süt . Soda vs vs herşeyi yaptım o zaman geçiyordu ama buna ne yaptıysam geçmedi hastaneye gitsem bir çözümünü bulurlarmı?
Merve_0109 Ozlemarslnn bende dün gece 2 gibi uyandım gittim direk elma yedim bir tane iyi geliyor doktrum önerdi elma ye dedi o midenin asidinini çekiyormuş ben onu iyince rahatlıyorum bilmem sizde ise yarar mı
Selcans Ozlemarslnn muz yiyebilirsiniz varsa kefir veya laktozsuz süt. İlaca karşı degilseniz gaviscon surup. Sona yaklaştığınız için karın sıkışık o yüzden geçici çözümler mümkün ne yazık ki. Sağlıkla kavusun insaallah 💙
Zeren0908 Ozlemarslnn mide yanması için ilaç verirler bende aynı durumdayım yediğim hersey midemi yakıyor 😑🥺
Mutluannem Ozlemarslnn benim de ayni 37+3 her gece mide yanması cekiyorum dun uyuyamadım bende sut ictim maden suyu ictim elma.yedim hicbiri gecirmedi rennie tablet cignedim son care o biraz iyi geldi
Ozlemarslnn Merve_0109 ben hep soda içerdim rahatlatırdı beni ama şuan sanki midemde çorba kaynıyormuş gibi 🥺
Fermandeniz Merve_0109 Ozlemarslnn Ben 1bardak.suya 1cay kaşığı karbonat koyup içiyorum çok iyi geliyor
Merve_0109 Ozlemarslnn Elma varsa evde elma ya eksi olsun biraz süt içerdim önceden iki üç dk sonra tekrar yanardı şifayı sevmediğim için hiç kullanıyordum ama elma bana gerçekten çok iyi geliyor sizede tavsiye ederim bide çay içe bilirsiniz
fatma1941 Ben 34.haftamdayım başından beri mide bulantısı ve yanmasıyla baş etmeye çalışıyorum herşeyi denedim en son doktorum hap ve şurup yazdı
Ozlemarslnn fatma1941 Allah yardımcın olsun bacım cidden çok zor ben 8 ayıma kadar ne kusma ne yanma ne halsızlık çok iyi geçti son ayımda çok ağırlaştım . Vallahı catır cutur doğuranlar maşallah diyorum 🧿 ben daha ilk gebeliğimde pes ettim 😕
Ozlemarslnn Mutluannem evde ilaçım var ama kayınvalideme geldim hiç içmek aklıma dahi gelmedi ilaç yasak diye şuan çok pişmanım keşke içseymışım midem parçalanıyor resmen 😬
Dilekleklek Ozlemarslnn dun gece ben de oyleydim 35 teyim Saat aksam 9 da basladi yatarken bile devam etti sabaha gecmusti sukur
Dilekleklek Ozlemarslnn insallah gecer sizin de yaa Bh minikler sag sagljm gelene kadar bizim anamizi aglatacak valla
humasultan3443 Ozlemarslnn ben afedersin artık kusacak gibi oluyorum her şeyi yapıyorum ama yok oturunca biraz geçiyor 😔 çok rahatsız oluyorsan bi git istersen muhtemelen mide ilacı verirler
Bsra19ogz Ozlemarslnn sagol canım hepimize inşallah 🤲sonu güzel bitsin yeter miniklerimize kavuşalımm geris geçer inşallah 🥰