Demetdemircioglu Herkese selam😊 30.07.2018 40+1 olmakla beraber hastaneye geldik muayene sirasinda doktor 3 cm acikligim oldugunu istersem yatis yapabilcegimi soyledi daha dogurmadin mi cumlesinden bunaldigim icin tabiki de yatarim dedim ve maceram basladi 😁 9 gibi yatisim yapildi benim icin siradan adet sancisi gibiydi acikcasi devamli guldugum icin ebeler nasilda guluyo dogururken gorcez diye dalga geciyolardi sansima calisanlar o kadar iyiydiki 😊😊ilk dogumum olmasina ragmen son 1 2 saat deli gibi sanci cekmeye basladim sanirim 16.20de doguma alindim. Dogum ekibime gore cok guzel bir dogum olmus doktor anneme kizin cok guzel dogum yapti cok cesaretliydi falan dedi ki bide bana sorsalar 😁😁 Bence alttan muayene oyle cokta abartilcak gibi degildi olabildigince kendinizi kasmayin. Bu arada 3kg 50 cm dogdu benim bebegim. Herkese hayirli dogumlar dilerim 🙏😊 Beni en cok zorlayan seyler -Aclik ve susuzluk -Agir sanci cekerken nstye bagli oldugum icin yatmak zorunda olmak -Kesi sonrasi dikis (kesilirken hissettim ama pek acisi yoktu dikisim daha cok acidi)
Deletedmom57 Demetdemircioglu Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bahtı güzel olsun ❤️ Darısı başıma 🤩
Deniizzm35 Demetdemircioglu canım doktorun kimdi. Bnde o hastaneye gidiyorum. Ve epidural yapıyolar mi ağrısız doğum
Asrinbaby Demetdemircioglu gözün aydın cnm 😍 darısı bizlere bizde 40 olduk ama ses seda yok valla. Keşke uyustursalardi dikerken söyleseydin. Ben nasip olursa epidural yaptıracağım tabi normal gelirse gelmezse vay halime 😢😢
Demetdemircioglu Deniizzm35 epidural dogum yok orda canim doktorum nezahat Hanimdi izne cikinca enis beyle yaptim dogumumu cok ilgiliydi artik onunla devam edicem ☺️
Demetdemircioglu Asrinbaby tesekkur ederim 😊😊 hissetmiceksin demislerdi ama oyle olmadi kandirildim 😁😁
Deniizzm35 Demetdemircioglu anladım canım bnde zeynep hanima gidiyorum bakalm inş bnmde güzel geçer ya ama epidural olsaydı iyi olurdu. Hayırlı olsun bu arada bebişin 😊