ikiprensesannesiii Piraye2021 nasıl yani anlamadım? Normal ultrason görüntülü de gösteriyor siyah beyaz da
Ruv123- Sblut23 ben orada hemşire olarak çalıştım Demet hanım bilgisi tecrübesi ve ilgisi harika kesinlikle doğumda gidilmesi gereken bir doktor ve normal doğum şansın varsa seni sezeryana sürüklemiyor Muhammet bey de çok iyi bir doktor diyeceklerim bu kadar 😂
Sblut23 Ruv123- evet onu da çok duydum ama Demet hanıma karar verdik 😄😄 normalden korkuyorum sezeryan olacağım inşallah 😂😂
Piraye2021 Ruv123- her doktor hakkında olumluda olumsuz da yorumlar okuyoruz, sizce en iyisi hangisi buharada ?
Ruv123- Sblut23 ay kesinlikle normal yap sezeryan sonrası öyle zor oluyor ki o dikişler altı ay baş ağrısı zaten sezeryandan sonra ağır kaldırma kollarını çok yukarı kaldırma vs bir sürü ıvır zıvır ama normal doğum da hemen ayağı kalk evine kesinlikle korkma normal kadar güzel bir şey yok bende normal istiyorum inşallah sezeryan falan olmam ki sezeryanda ağrın olacak seni yürütmeye gelecekler tansiyonun falan düşecek baya sıkıntılı yani tek avantajı doğum sancısı yok ama sonrası sancılı normal doğumda yarım saat bebek kafası çıktığı an bitiyor sancın sızın
Sblut23 Ruv123- haklısın da canım ben kürtaj oldum çok etikleri beni o uyuşturmadan kürtaj yaptılar çok korktum bu yüzden sezeryana karar verdim
Sblut23 Aslihan2 3500 TL canım normal de aynı sezeryan da. 1 ay bebek ücretsiz muayene oluyor 15 gün de anneye bakıyorlar ücretsiz. Doğum da odada ikramlık, şerbet, bebek için özel kutu içinde kıyafet falan var bu şekilde
Aslihan2 Piraye2021 o konuda bilgim yok ama sanırım ısrar etmez bende sancidan korktuğum icin ve kan sulandırıcı kullandığım için muhtemelen sezaryen olcam bakalm daha 19.haftadaym
Piraye2021 Yeniannee25 ben hastaneyi kısmen gördüm sadece muayene ye gelmiştim 1 sene önce. Şartları ve hijyen oda vb bilginiz var mı
Yeniannee25 Piraye2021 hijyen ilgi alaka konusunda bi sıkıntı yaşamadık hiç hatta ameliyat olan yakınlarımız oldu pandemi sürecinde saat başı dezenfekte ediliyordu odalar. Doktor biraz şans ve birazdan sizin doğum hikayenizle alakalı bence. Muhammet hocada 2 doğum yaptı kuzenim memnundu güldemet hoca içinde çok iyi diyenler var ben duyduğumu söyledim sadece 😊
Ruv123- Piraye2021 kesinlikle Demet hanım ve Muhammet bey sonra Fatma aydın hümeyra hanım da iyi ama o genelde sezeryan yapıyor tüp bebek de iyi bir de Bünyamin bey var o zaten tüp bebekte genelde tedaviye gidiyor ona hastalar
Ruv123- Piraye2021 hümeyra hanım sezeryan çok yapıyor Demet hanım daha çok normal doğum taraftarı Muhammet beyde ama tedavileri ilgileri her bakımdan bence Muhammet bey ve Demet hanım tercih edilmeli
Piraye2021 Ruv123- Muhammed beyi de çok duydum sanırım onu tercih edicem ya da özgür beyi 😊 nedendir bilmem bayan doktorlardan gereken nezaketi görmedim demet hanımı tanımıyorum ama Hümeyra hanım ın ya iyi gününe denk gelmedim ya da benimle yıldızı tutmadı ona çok hevesle gitmiştim hamile olmadan önce ama hoş davranmamıştı teşekkürler yorumunuz için 😍