Hicret21 Benim ilk hamileliğim 32+3haftalik olduk Oğluşum 2.104 gr olmuş sizler ne durumdasınız perşembe günü kontrolümüzde doktorumuz böbreğinde genişleme var dedi bu durumu yaşıyan var mı? Şimdiden teşekkür ederim yorumlariniz için 🥰🥰Hamişlerr
Kderdenzmsl Hicret21 32 de 2 kiloydu ağrıyla gidip şans eseri öğrendim şuan 34 olduk kontrol bı hafta sonra bakalım 😁 böbrek değil kalbinde delik görülmüştü detaylı da 😟 inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur 🥰🤲
ilknur78 Mrhba bizde 25+5 doktor bizede 21 hafta dtaylı ultorosnda dedi böbregnde genişleme war die inşallah düzelir doguma kadar bebişlerimiz😔
Hicret21 ilknur78 inşallah iyi olur diye dua ediyorum pozitif düşünelim hiç modumuzu düşürmeyelim hamiş anne😇bebislerde etkilenmesin diye🥰
Hicret21 Kderdenzmsl inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız kalbindeki delik bir çok kişiden duymuştum kapanıyormuş inşallah sizinde öyle olur .🥰
Selver07 33+1 salı günü kontrol günü 30. Haftada 1700 gramdı bakalım 1 ay kaldı doğuma 🥲 sırf 2. Kez korona olmadan doğum gelsin diye sevinemiyorum bile bu zamanlara 🙄
Kderdenzmsl Hicret21 amin inşallah yavaş yavaş kapanıyo şükür. Şuan hastanedeyim serumlarla sancilarimi azaltmaya çalışıyorlar. 🥺 34 haftalık bebegim biraz aceleci çıktı
gulsahhgvn Hicret21 benim yeğenim de de vardı böbrek genişlemesi doğduktan sonra sünnet önerdiler 2 ay sonra falan sünnet oldu, 1 sene falan takibi oldu sürekli böbreğinin sonra kendiliğinden geçti şükür, şimdi 3 yaşında
GNur0506 Biz de bugün gittik 34+0 da 2316 gram kilosu 44 cm de boyu kiloyu az mi almış sizce 32 iken 1987 gram idi
Hicret21 GNur0506 valla canım muz kaşar peynir yoğurt mercimek bide sarıkız sade maden suyu ve kürü yemişler tüket bunlar kilo yapiyo bebeğe
Hicret21 Kderdenzmsl Ahh canım ya rabbim gününde doğmayı nasip etsin inşallah yeterki sen stres korku heyecan yapma yaparsan Bebgin de bu durumdan etkilenir ikinizde sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🥰🤲🤲
yildiz_07 Hicret21 Geldi bile minik prensesim 39+6 da doğduk biizzzzz 3170 gram olarak 😆🤭🎊♥️ darısı bekleyenlerin başına herkes sağ salim kavssun evlatlarınaa ♥️