ben bekarken reglim hic sasmazdi gunu neyse o gun kesin gelirdi sanci hissetmezdim ben mesela ayin 1inde regl olacaksam butun isimi gucumu ertelerdim evde yatar dinlenirdim sanci ağrı yok ama kanama ilk gun cok olurdu. Neyse evlendim ilk ogluma hamileliğimde 40.haftaya kadar 3hafta 2-3cm acikligim vardi ama sancım kanamam ağrım hic olmadi bol bol yürüyüşle egzersizle zaman gecirdim 40+3oldugumda artık günü doldu diye epiduralle suni sanciyla normal dogurdum ilk oglumu.
Dün yani 29ekim de 37+3ikinci ogluma hamileydim resmi tatil olduğundan eşim evdeydi.ben son doktora gittiğimde eşim çalışıyordu yanlız gitmiştim. Bu sabah ısrar etti gel gidip bebeği görelim ultrasonda izleyim bebeğimi dedi.(özel hastanede doktorumuz eşimin muayene odasına girmesine video fotograf çekmesine izin veriyor eşim de her muayenede ultrason görüntülerini videoya alıyor sonra tarihe göre klip gibi hazırlıyor. Bebişimize hatıra kalıyor bu günler) sabah 11-11:30gibi muayene icin doktora geldik. Doktorum karnıma baktı karnım sertti utrasona aldı karnın çok sert bi durum mu var birde çatı muayenesi yapalım sana bakalım anlayalım dedi. Birden panikle ‘doğum doğum başlamış 8cm aciklik var acil doğuma gidiyorsunuz’ dedi doktor inanamadik eşim panik ben napacağız diye kalakaldım. Çünkü gerçekten benim ne agrim ne sancim ne bir hissim yoktu suyum gelmedi kanamam olmadi son uc dort gundur vajinal akinti rengi bembeyazdi onun dsinda bende bir degisimim yoktu. Gerçekten inanamadık doktorum senin bu durumda kasılmaların olmalı kanaman ağrın bir tepkin olmalı ya gelmeseydin bugun napacaktık o zaman dedi..Beni acilen normal doguma aldilar suyu patlattilar suni sanci verdiler 1.5- 2saat gecmeden normal dogum yaptim. Kendi ağırlıgıyla epiduralsiz kesisiz herseyiyle doğal jet hızıyla bir doğum oldu.. 🤗ya agri esigim cook yuksek yada agri hissetmiyorum yada bu ikinci bebek oldugundan böyle oldu. Gercekten bilmiyorum. Hala inanamıyorum. Oğlum küçük bebişim doğdu.biraz hızlı ve biraz da erkenci davrandığı için oksijen e aldılar bebişimi. bu gece kuvözde kaldı yarın kavuşacağız inşallah. eger bugun doktora gelmeseydik ben evde aksama kalmadan dogururmusum zaten. 😇🤱👼🏻