Biraz uzun olcak ama güzel dogum hikayem happy kids e gittim hiç begenmedim geri geldim doguruyorum diye post acmistim sabah 5 gibi karnima 2 kere agri girdi lavobaya gittim bisey yok geri geldim uzandım 3 agrı siddetli girince eşimi kaldirdim ben duşa giriyim iyi gelir belki dedim girdim ciktim az isinmak icin sobanin onune oturdum ama agrilarim halaa ayni gecmedi su icmeye kalktım suyum boşaldı birden baya tutamıcak şekilde ıslandım hemen hastaneye gittim 6 gibiydi baktılar 3 cm acilmam vardi 7 8 gibi geldi 5 cm acilman var cok iyi gidiyosun dedi 11 12 gibi doguma aliriz muhtemelen seni dedi belimden igneyi yaptılar iyikide yaptırmışım hiçbişey hissetmedim gozumle izledim resmen yaptırmakla yaptırmamak arasında gidiyodum igneyi dogumdan ciktim bi kız nasıl bagrıyo allahım dedim iyiki yaptirmisim igneyi o saatlerde son kes bakmaya geldi ooo bebeyin kafası gelmiş hadi dedi doguma girdim 12 de 16 gecede kızım geldi 🥰 16 dk sürdü ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU ŞUAN SABAHLIYORUZ YANI BAŞIMDA 💜 VARSA MERAK ETTİKLERİNİZ CEVAPLAYIM KIZLAR 🥰