nazliaynaci Merhaba, vajinal enfeksiyonu olupta hamileyken trivag fitili kullanan var mı? 18 haftalık hamileyim doktorum vajinal enfeksiyonum dan dolayı trivag fitil verdi bugun kullanışımın 3.günü hemen geçiyor mu?
Anne3434_ nazliaynaci banada mixovül vermişti ama hamileyken mi hatırlamıyorum harika bi fitil ilk kullanımda anında rahatlatıyor
Anne3434_ nazliaynaci birde düzenli kullan ılık suyla yıka altını ve kuru tut eğer hiçbiri geçirmezse karbonatlı ılık su yap günde 2 kez onunla yıka biraz yakıyor ama çok çabuk geçiriyor
Elif_55_ nazliaynaci ben kullanmıştım. Bende etki etmedi. Sonra kan tahlili yaptı. Çok fazla olunca serum yazdı 3 gün boyunca. Geçti Çok şükür 🙏🏻
Glcntn nazliaynaci 31haftalığım hamileliğim boyunca 3-4kere kullanıdım geçen yine çıktı lomexın verdi bakalım.bi kaç kezde suya katılan var onu içmiştim. Doğrmadan kurtulamıyoruz
gazetecianne nazliaynaci aman dikkat edin bende de oldu sonra bebeklere geçmiş sezaryen olmama rağmen… 7 gün küvezde antibiyotik tedavisi gördüler
Melike3535 nazliaynaci bendede var enfeksiyon uykular haramdi akıntı kaşıntı çok cektm aylardir özele gidiyorum verdiği ilaçlar hic ise yaramadı devlete gittim gynomax xl fitil verdi 3 adet var içinde dun gece sonuncuyu koydum ne akıntı ne kaşıntı kaldı şükür sanki dünyaya yeniden geldim ihmal etmeyin kullanın o işkence çekilmez