slmcnm2503 hilaleee erkekler icin etkili oldugunu biliyorum sperm sayisi ve kalitesini arttirdigi soyleniyor
Minikkuzular hilaleee ben hamileyim bugün narin suyunu güzelce sıkıp içtim bebegim icin ama gebe kalmak isteyenler ağırlıklı olarak proteinle beslenmeleri gerek erkeğin doğurganlığı içinde muz bal ceviz karışımı sperm sayısını hareketliliğini artırmada bire bir etkili ve tabiki takviye edici ilaçlar da lazım kadın için de bol yürüyüş dengeli beslenme iki tarafta da büyük problem yoksa gebelik olur Allahın izni e
Dygg hilaleee antioksidan çok yüksek narda. Gebelik isteyenlere doktorlar antioksidan içeriği yüksek besinlerle beslenin diyorlar zaten.
Cananyildiz hilaleee rahim duvarını kalnlastrmaya yardımcı, döllenme ye faydalı degl döllenmis yumurtanın tutunması için rahim duvarını kalınlaştrablr
Ederen hilaleee nar ın rahim kalinlastirdigini biliyordum ve de kanama varsa kanamayi arttirdigini tup bebek tedavisinde suyunu ic diyorlardi rahim kalinlassin diyr dusukleri onlemek icin tutunmasi icin
Deletedmom15262 Doğrganlığı : stressiz hayat, düzgün hormon güzel yumurta ve sperm glutentiz beslenme bol su,bol yürüyüş, avakado, Balık, E vitamini hücre yeniliyeci, B12, D3 vitamini…
Guncem Nar özellikle icerigindeki nikrik asit ile pcos hastalarindaki yogun oksidatif strese iyi geliyor. Ayrica östrojeni artiriyor. Çok faydalı olduğunu düşünüyorum, aşırıya kaçmadıkça. Ben bi kere yumurta takibine gitmistim doktor Rahim duvarı kalınlığım 5.5 mm diye olumsuz konusuyordu 4 gun nar suyu ictim, seker katkisiz organik, 4 günün sonunda 9 mm olmustu. Tabi yumurtlamaya yakin östrojen artışı rahmi hazırlıyor ama narın da bunu destekledigine inanıyorum.
hilaleee Guncem canım ben narı olduğu gibi yiyorum illaki suyunu mu içmek lazım acaba yoksa nar yesem yine aynı özelliği gösterir mi