Semaemre28 Bfduam yumurtlama takibi yapmıyordum ben ama iki adetim arası 28 gündü yani son adetimden 21 gün sonra falan çıktı
Bfduam NeseA maşallah de🤲 Tabi ağrı hissetmeyince, ağrı olunca anlaman çok normal farklı bi durum. Dr um demişti bazıları hiç ağrı hissetmez yumurtlama döneminde diye. Adet öncesi ve adet döneminde de mi ağrı hissetmiyorsun?
NeseA Bfduam maşallah o zaman bana :) yok can hiç agrım olmaz sadece adete 3 gün kala yüzümde bir iki sivilce çıkar 😍
Bfduam NeseA rüyasını sorduğun için bayana ordan sormuştum, bebek görmedim ama karınca gördüm derken anlamış olman lazım neden sorduğumu:) insanlar bilgi verirken nasıl bilgisayar değilse: o hesap)
NeseA Bfduam canım vallah hatırlamıyorum rüya falan sorduğumu ben seni anladım yanlış anlama beni tatlım:)
Eke Ayserose1001 adetten 4 gün sonra ilişkide hamile kalmışım. 7 gün hamileyken kabızlık ve sancı başladı yani adet günüme. Benim adetime 34 gün kala bunlar şişmeler faln oldu. Herkezde bunlar olmaya bilir
Eke Ayserose1001 benim yapım böyle bazı insanlarda belirtiler 1 ay sonra başlar. 12 günlükken gögüs uclarımda nokta sivilce gibiydi sonra bi şişti ben böyle şişme görmedim. İlişkiye girme tarihlerini yaz mutlaka. Ben adetim bitti 4 gün sonra ilişkide tutmuş.
Eke Eke birde adet olcak gibi hissedersin . Ama ben onu bile hissederken hamileyim olmıcagımı biliyodum okadar emindim. Eşim bana inanmadı 20 gün dolunca test yaptım artık adam yine inanmadı bizde kan verdik😂
Ayserose1001 Eke bende adetime 7 gğn var galşba tam bilmşyorum çatlama ne zaman oldu klomen kullandım bu ay da hamile gibi hissediyorum ama 2-3 gün öne erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 😑 ümidim azaldı o yüzden
Dilay_lay Btl-Als ucuz bi test alsan da işe yaramaz ucuz testler adet geçtikten bayağı bi sonra gösteriyor. En iyisimi adet gününü bekle öyle için içini yer