Deryaiso emeell benim vücud yapım halam la aynı ordan yola çıkarak söyleyeyim 2 erkek 1 kız doğurdu aynı göbekle bende de şu an aynı top gibi sivri göbek var kızım olucak inşallah
alyaninannesi2 Valla beni gören erkek diyor hatta kesin doktor yanılıyor diyorlar 😂 bence kişinin vücut yapısıyla alakalı birsey
emeell alyaninannesi2 benim ilki kız karnım böyle değildi , bu sivri o yüzden yanılma payı olabilir mi diye düşünmüyor değilim
EbrarLinaBebek emeell benim en başından beri kız dediler detaylıda da kız yani ama bir komşumuz var 50 yaşlarında kabullenemiyor erkek karnı diyor öyle diyipte doğumda erkek çıkarsa görürsün diyor birisinin öyle olmuştu diyip duruyor bende bozmuyorum kadını ama Herşeyini çoktan hazırladım kızımın 😁
nur_T Hem kız hem erkek hamileliği geçirmiş biri olarak diyorum ki gerçekten ikisi farklı. İlk gebeliginizse ve bebeğiniz kızsa sivri gibi hissedebilirsiniz ama erkek çocuk cidden farklı. Kızımda 6 aylıkken çıkan göbeğim oğluma hamileykeb 4 ayda çıktı. ☺️
emeell nur_T bahsettiğim bu aslında tam olarak , kızımda karnım geç çıktı ama bunda 17 haftalıkken bariz bi sivrildik vardı şuan top gibi 😃 kızımda hep yuvarlaktı , buna da kız dediler ama göstermiyor kızdır gibisinden
Ruyalaralemi Banada herkez ikiz mi diyorlar ben de tek diyorum kızım olacak dedim aynı ikiz diyorlar karnın çok büyük falan dediler şuan 35+2 yız erken gidicem doguma
Melike3535 emeell benim oglumdada kizimdada aynı göbek bünye bence arkadasimin yuvarlaktı erkek oldu 🤷♀️
Ayyasmin Benim kızımda yuvarlaktı yayıldı göbeğim şimdi erkek ve çok erken çıktı karnım ve bayağı sivri
emeell Ayyasmin benimde öyle şuan 24 haftalık ama sanki 30 haftalık gibi , bakalım sonuç ne olacak :)