Dilekcnkn Rica ederim ne demek bende sizin gibi şaşırdım böyle bir fiyat görünce umarım hiç birimiz hayal kırıklığına uğramaz 🤲🏻😊
Laydlittlemouse Dilekcnkn ben de şimdi aldım sayenizde. Mağazayı inceledim sedece avent satıyor ve yorumlarda sıkıntı gözükmüyor puanı 89 ama bu ürün umarım orijinaldir. Hiç yorum yapılmamış çünkü. Teşekkürler.
Babys_mom Dilekcnkn benimde siparişim reddedildi. Ürüne girince 169 tl satışa kapalı yazıyor. Muhtemelen 30 tl indirim yapacaklardı 30 lira yazdılar ücrete yanlışlıkla🥲
Calisananne25 Dilekcnkn bu markanın bu fiyata olması mümkün değil, ayrıca bu kadar büyük bir indirim olması da pek normal değil orijinal olmayabilir bence
Dilekcnkn Mervekemal26 Evet benimde iptal olmuş bende şaşırmıştım sizlerle paylaşmak istedim birde ne yapalım hayırlısı olsun 🤦♀️
Dilekcnkn Crcs Herhalde bazı arkadaşların dediği gibi yanlışlık olmuş oysaki kaç kişi sipariş etmiştik yani 🤷♀️
Mervekemal26 Crcs Dimi ya onun hatası☺️ Bazı uygulamalar onun yerine indirim kuponu falan tanımlıyor ama n11 yapmamış
alparslanannesii1661 Sabah sabah karalar baglamistim alamadim diye sizede üzüldüm kizlar sağlık olsun 🙏