Melikekumru15 Hamile likte kola içenler varmı ve doğumdan sonra bebekte gaz oluşuyormu doğru bılgılermı çok severim kolayı bırakamıyorumda fikirlerinizi almak isterim
Merve5 Melikekumru15 valla mide yanmama iyi geliyor arada içiyorum. Bebeğe Bi zararının olacağını düşünmüyorum açıkçası
minikkoalammm Melikekumru15 gaz içeren içicekler tüketirsen karnında gaz oluşur ve buda seni rahatsız ede bilir soğuk asitsiz içicekler bile gaz yapıyor gece beni çok rahatsız ediyor karnımda bebek dışı haraktlenme oluyor sıkıştırıyor karın ağrısı yapıyor
Glsh14 Poyrazin_annesi Benim doktorum en basinda asla kola fanta gazoz gibi icecekler onermiyorum dedi canim.zaten normaldede faydali bi icecek degil.bunun yerine ayran,sade soda gibi seyler ic
Maviko Valla bende içiyorum ama bence gaz vs için değil şeker olayı için tavsiye edilmiyor diye düşünüyorum
Zhra4242 Melikekumru15 Ben içiyorum ama kızımda da çok içtim hiç gazı olmadı oğlumda içtim gazlı oldu bundada içiyorum
Dmllale Melikekumru15 gebeliğimi öğrenince bıraktım çok nadir eşim içerken canım çekerse 1 yudum alıyorum