1mervedir Umudayolculuk36 protonex ilaç sabahları aç karna bir adet aşırı tahatladım benim sabahtan akşama hep ynıyor azıma acı acı geliyordu hiçbir şurup işe yaramadı ama bu ilaç mucize doktorum verdi
elifafraninannesi Umudayolculuk36 yeşil elma kabuğuyla birde sade soda canım ben öyle rahatlıyorum rennie çiğneme tableti de güzel
DemetF Umudayolculuk36 yemek yemegi en gec 6 da birak derim sonra ilac ve sakiz ise yariyor ben suan biraz açim cok erken yiyorum anca oyle geciyor
Umudayolculuk36 autumn denedim laktozsuz ama önceden etki ediyordu şimdi etmedi :( buz gibiydi süt hemde
Umudayolculuk36 elifafraninannesi sabah ekşidi içtim soda şimdi gözüm almadı elma yedim yeşil ama kabuksuz :( illaçda içtim kaç saat arayla tekrar içebilirim acaba doktor tablet verdi şurup değil
Umudayolculuk36 Damlasu_23 önceden yarardı düşük haftalarda şimdi yaramadı canım diktim kafaya resmen
Kubra2401 Umudayolculuk36 Canım 1 bardak ılık süt içine 1 tane de şeker at çok iyi gelecek. Şuan benim elimde içiyorum
Umudayolculuk36 Kubra2401 afiyet olsun kız laktozsuz aldım zaten şekerli 😒zor içiyorum merak ettim eşime aldırdım
Damlasu_23 Umudayolculuk36 safe soda deniye bilirsin ama bana süt iyi geliyo kuzum herkesin bünyesi farklı o yüzden
Sehla_adil Salatalik(hiyar), havuc , findik, elma, sut, soda, Gecmiyosa kus. bende oyle geciyo hicbişey yardım etmediyse kusturtuyorum kendimi
Elifgoktug1 Umudayolculuk36 ayva tuzlayıp ye soğuk Süt iç sade soda tüketmeyi dene bunlarla da olmazsa doktorundan Rica et rennie surup yada pulcet yazsin rahatlatiyor yatmadan en az 2 saat ince yeme içme işini komple birak biraz yüksek yastık tercih et geçmiş olsun🙏