ecemsmom Arkadaşlar biberon almak istiyorum fakat bu aventlerde hangi başlıklı olanı alsam ne zamana kadar kullanabilirim bilmiyorum 🤷♀️ siz ne aldınız ne yaptınız ?
Melikemreclk ecemsmom avent aldım cam biberon biri küçük biri büyük anne göğsüne en yakın biberon Muş emzikte o marka aldım bugün kaynattim temizledim
Papatya17 ecemsmom avent biberon anne memesine yakın olduğu için anneyi emmiyormus bebekler öyle okumuştum
Cidella ecemsmom Ben de Philips avent aldım Pp olanlardan 0-6 ay. Sonrasında da emzik kısmını değiştiririm diye düşündüm. Cami da ellerinden düşürürler diye pek öneriyorlar o yüzden siz de Pp olanları arastirabilirsiniz;)
ecemsmom Melikemreclk bende cam almak istiyorum cam sağlıktır ama 1 aydan itibaren olanı mı almalıyım yani bilemedim 🤷♀️ bebeğimi emzirmek istiyorum ama ne olur ne olmaz diye almam gerekiyor ihtiyaç olmazsa atıyorum 6 aydan sonra aynı başlıkla kullanabilir miyim kafada deli sorular var 😂
Melikemreclk ecemsmom Benim aldığım baya kullanılır zaten anne sütü verilir veirlmedi zamanlarda süt sagilir biberonla verilir süt sağma makinesi kivi marka aldım fişli