aelif_ Hamileyken aşı olan kaçıncı haftadan sonra oldunuz doktoruma da tanışacağım yan etkileri oldu mu aşı olduktan sonra virüs oldunuz mu
Merve_boylu aelif_ 24. Haftamda ilk dozu oldum çok hafif kol ağrısı oldu bu hafta da ikinci dozu olacağım doktorum bir şey demedi
Gul27- aelif_ canım 4 aylık olduktan sonra doktorlar vurulun dıyorlar ben 22 haftamda ılk dozumu oldum 24 uncu haftama gırcem kasımda ıse ıkıncı dozumu olcam bıontec vuruldum cok sukur herhangı bır yan etkı yasamadım cok az kol agrım oldu sadece
MineG aelif_ 1 ay önce ilk aşımı oldum sinovac çok az kol ağrım oldu tetanoz kadar bile değildi. :) Pazartesi günüde 2. Aşımı olucam inşallah Allah’ım hepimizi hastalıktan, kazadan beladan, nazardan korusun inşallah.
durununannesiiiiii Ben hamileyken cesaret edemedim doktorum yaptırabilirsin demişti ama. Doğum yaptım kızım 36 günlük oldu geçen hafta ilk dozumu yaptırdım.
Gul27- Balbocegmm ekım 19 unda tetenız asımı oldum 21 ınde ıse bıomtec asımı doktorumada sordum aralarında zaman olması gerekmı dıye bır sorun olmuycagını soyledı tetnoz olu vırus asısı oldugu ıcın sorun olmaz dedı canım
Ezgbab Aşı olun lütfen. Artık ilk 3 ayda bile uyguluyorlar hatta. Tetanoz yanlış hatırlamıyorsam 20 yada 22. Haftada oldum. Kovid Aşısı. ile tetanoz arasında en az 15 gün ara olmasını istemişti sağlık ocağı. Ona da dikkat edin. @Balbocegmm @aelif_