ecemsmom Papatyamevsimi-89 kasılmalardır canım herkeste aynı şikayetler var Bacaklarında felan kramp kasılma çok oluyorsa alabilirsin
Elifinannesii_ Papatyamevsimi-89 bende doktoruma diyeceğim bu durumu canım 1 haftaya randevum var artık ne der bende bilmiyorum 🙏🏻
Ebru--- Plates veya yürüyüş yapabiliyor musunuz? Ben 30 dk yürüyüşü çok zor çıkarmaya başladım,yürürken karnin alt tarafında kas ağrısı gibi bisey oluyor tam anlam veremiyorum…ama içim rahatladı burayı okuyunca Bi bende mi nefes darlığı var diye😅
Elifinannesii_ Ebru--- Genelde gün içinde çok hareketliyim canım mesela bugün yürüyüş yaptım 8000-9000 adım attım yürürken filan tıkanıyorum nefes darlığı acaip oluyor bu aralar 🙈
Elifinannesii_ Ebru--- Onuda ara ara yapıyorum gün geliyor hiç yerimden kalkmıyorum havalar güzelken yürüyüş yapıyorum kramplarıma , ağrılarıma iyi geliyor. Yürüyüş sayesinde kiloda almıyorum☺️
Ebru--- Elifinannesii_ birde o konu var 😅kaç kilo aldınız? Ben 10 u gördüm Allah yarabbi 😅doktorum 13 üzeri olursa normal dogum zorlayabilir tansiyon çıkabilir dedi.bende dikkat etmeye başladım nasil basaracaksam😄
Elifinannesii_ Ebru--- 6 kilo aldım canım şuan 63 kiloyum 🙈🙈Bizim bebiş şuan ters duruyor sonraki kontrole inşallah döner hanımefendi 😬
Ebru--- Elifinannesii_ bizim kızda ters ama döner dedi doktorumda ,annelerde ,aman ya dönsün kaburgaya kadar basınç var ,dönerse en azından nefes alisimiz rahatlayacak azcik🤲
Elifinannesii_ Ebru--- evet Ya valla dönmesini dört gözle bekliyorum aşağı aşağı vuruyor canım çok yanıyor 😣
Merveacisu06 31+2deyim kramplar bende de çok oluyordu magnezyum kullanmaya başladım eğer çok ayakta kalırsam yorulursam yine oluyor ama geçiyor
Papatyamevsimi-89 Merveacisu06 çok fazla vuruyor ve bir tarafta yukseliyor ayağa kalkamiyorum, adet sancısı da yapiyor malesef