acabakim geçmiş olsun canım biz normal doğum yapıp normal doğurmayanlardanız sanırım bak seni ne kadar güzel bilgilendirmis doktor bana en az 3 defa yıka dediler ilk dikisten sonra suyu vura vura ödem topladım ipler de eriyen dikiş olunca attı tabi 2. De enfeksiyon var dediler yine yikican yine aynısı attı gene dikisler 3. Dikisimde istemiyorum kalsın dikmeyin ilaç verin diye ama yok ilişki de şöyle olur sana böyle olur doktor doktor gezersin dediler diktirdim artık yikamadim ama ne fayda ette ete benzer birşey kalmamış ki önceki dikişlerin yerleri şişmiş et ben gibi her gittiğimde sarı su batikon krem kullanıyim dedim yok dediler açılır daha kotu olursun dediler her dikiste en son özele gittimde iş işten geçmişti evet aynen dediğin durumdayım psikolojim mahvoldu doğum değil dikişlerden denek gibi kullanıp diktiler Allah’a havale ediyorum doğum raporunda yazan doktoru görmedim bile nasıl doğumumu yaptırdıysa artık sanırım enfeksiyon yok ama bu aralar ağrım çok doktora gitmeye korkuyorum keşke senin gibi ilgilenselerdi batikonu parfüm şişesi gibi birşeye koydum sabah akşam bugün itibariyle her tuvalet sonrası tam dikişin oldugu yere iyice sıkıp kurutuyorum bakım İnşallah kapanır