Askiletotomsu Kkbbra cinsiyetlerin bulantı kusma üzerinde bir Belirleyiciligu oluyor mu acaba onu merak ettim simdi
Aslaninannesi01 Askiletotomsu çok şükür kucağıma aldım neredeyse 3 aylık olacak siz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
Kubra3525 Askiletotomsu canım benim hayırlısı inşallah gönlüne göre olsun herkeste olmuyor ama arkadaşım bulantı kusma olmadan bitirdi yanması bile hiç olmadı bünyeyle alakalı heralde ya
MerveNur- Askiletotomsu 27 haftalığım geçen gün bir kere kustum onun dışında sıfır bulantı ve kusma ✌️😊
AdenEva Askiletotomsu 22 haftalık hamileyim, açılan iştahımdan başka hiç bi şikayetim yok şükür 😂 ne bulantı ne kusma hiiç birini yaşamadım başından beri
yigitegenin_annesi Askiletotomsu 😂10. Haftaya kadra birşey yoktu ortalıkta bir anda kusmalar bulantılar ortaya çıktı hayattan soğudum 😂🥴 neyseki kısa sürdü
bebek2010 Askiletotomsu Zaten 45 kiloyla hamile kaldım zayıftım hala aynı belki kilo bile vermişimdir. 😏
melikeguneyozalp Askiletotomsu Valla hiçbiri değil gibi anlaşılmaz yaşanır bir durum acı bir tat ne yesen geçmiyor, geçsin diye tatlı yiyorsun daha çok artıyor.😂