Msl22 9+0 hamileyim enfeksiyon olduğunu söyledi doktorum ama antibiyotik konusunda çok hassasım daha önce aksef 500 mg kullanan oldumu hamilelikte bebeğe herhangi bir zarari olsa tabiki doktor vermezdi ama bilmiyorum 🤷🏼♀️
Iscn Msl22 antibiyotik de kullandım fitil de enfeksiyon için hiçbir sorun yaşamadım ve bence enfeksiyon ilaçtan daha zararlı bebeğiniz için erken doğuma yol açma ihtmalş var diye biliyorum ihmal etmeyın bence
Deletedmom16362 Ben ilk gebeligimde kullandim bir sıkıntı yaşamadım. Enfeksiyon bebek için antibiyotikten daha tehlikeli. Bol su içmeyi de ihmal etmeyin.
Msl22 Deletedmom16362 Cok teşekkür ederim yani ilk gebeliğim bundan endişem hatta hepsini icmemeyi düşünüyordum
Deletedmom16362 Msl22 Ben de hic sevmem ilac icmeyi fakat kanli enfeksiyon olunca hiç düşünmeden içmiştim.
Msl22 Deletedmom16362 Bende ilk gebelik oldugu icin bilmiyorum yani doktorumu da değiştirdim normalde toz yazıyorlar ama doktor tozla geçiremezsin diyince aldım inşallah geçer
Msl22 Iscn Benim annemde hamileyken kullanmis hemde cok fazla vücudu sürekli enfeksiyon olmuş yani hamilelikte daha çok olduğunu soylerdide inanmazdım doğruymuş
Glsmm2534 Bende antibiyotik kullandım 12 hafta da yanlış hatırlamıyorsam bana da aksef vermişti şimdi 35 haftalığım yine oldu toz verdi bu sefer
Msl22 Glsmm2534 Ah bu enfeksiyonla başımız belada ya vallahi hamilelikte vücud herşeye açık oluyor Allah sağ salim sağlıkla doğurmayi nasip etsin tüm annelerimize 🙏🏻