ElifKurt 38 haftalık analar ne durumdasınız biz kıpır kıpırız uyku yok ishal kusma oluştu normalmiş ama korkuyor insan sizde durumlar nasıl😊
Cansum1 ElifKurt 38+3 arada sancılarım var alta da vuruyor sağ tarafımda hissediyordum hıçkırığını suan sol da hissediyorum hayırlısıyla gelir inşallah ALİSAM dört gözle bekliyoruz :)
Merylu ElifKurt bende de ishal ve kusma oluştu hamileliğimin başından beri hiç mide bulantısı yaşamamıştım ama şimdi yaşıyorum hatta kustugum bile oluyor acaba doğum yakın mı ki 🤷♀️❤️
inci_f Bnmki de kimil kimil ya, hic durmuyo... sag legen kemigimde bi baski hissi... karnimda gerilmeler...seğirmeler... normal epidural istiyorum insallah bi aksilik olmazsa 🙏 kaldi 2 hafta 😇
aryaniris 38+1 🙈 heyecan artiyor! arada karnim tas gibi kasiliyor alta baski oluyor hafif agrilar oluyor 🤰🏻 bulanti kusma vs yok ✌️🕺 ne zaman dogacak acaba cok merak ediyorummmmm🎊🎊🎊🎀
nzngk Bende 36 haftalıkngenryim, gece geç uyumalar sabah erkenden uyanmalar sonra tekrar uyumalar çok çok bunaldım, çok halsizim. Allahtan kızımın odasını ve hastane çantamı hazırlamışım 1 hafta önceden yoksa kolum kalkmıyor 😑😒
Eliffff ElifKurt ben de 38+3 oldum. İshal ve bulantı bende de var.başkada birşey yok😂 yeri rahat sanırım
Ceylanyusuf ElifKurt çok kötü bu son ay bekle bekle geçmiyor ki ya bebeğim aşağıda baskı yapıyor uyuyamıyorum geçeleri artık
DenizD ElifKurt kıpır kıpır valla hiç doğacak gibi de değil arada belime vuran bir ağrım var bird ayaga kalkınca sankı vajinamda bi baskı var o kadar
Minikmucizemmm ElifKurt Bugünden beri mide bulantısı 🤢 38+5 son 9 gün gelmiyor oğlum hiç bir belirti Yok artık sağa sola dönemiyorum ve nefes alamıyorum 😔