pinartonguc Hanimlar hamilelikte catlak gecirdinizmi. Kacinci haftada basladi catlaklariniz. Neler kullandiniz hangi urunden memnun kaldiniz.
Busenur50 pinartonguc Benim 20 haftalıkken çatlamaya başladı bioil kullanıyorum şuan 35 haftaligim ve gayet çok memnunum.
-Ozge- pinartonguc çatlak bence biraz genetik bir durum ben hiç çatlamadım şuan 35+4 haftalığım sadece bu günlerde karnım çok geriliyor bebe yağı sürüp nemlendiriyorum
Kkbbra pinartonguc 27 haftalığım göbeğim çatlamadı lierac kullanyoem sadece göğüs yanlarım çatladı oda küçüktü baya 2 beden büyüdüğü İçin hiç bişi de sürmedim tabi
Busenur50 pinartonguc Fazla gecmiyo ama etkisini görüyosun eskisinden daha iyi yani zaten çatlaklar hemen gecmiyo
Eliffffffd Genetik olduğuna inanıyorum ama ben 5.aydan beridir sürekli yağ kullanıyorum farmasi aynısefa kremi kullandım biraz şimdi de bio oil kullanıyorum
Eliffffffd pinartonguc oldu gerçekten şu ana kadar yanlarımda 3-5 küçük yırtık var karnımda bir şey yok şükür ama bacaklarım ve göğüslerime hiçbir şey kullanmamıştım oralar bayağı çatladı