Aycaaa571 Kızlar 33 haftalığım biliyorum daha var ama doğurmak istiyorum artık sanki gittikçe ağırlaşıyorum karnımdan bir yere sığmıyor gibiyim her akşam yemeğinden sonra şişiyorum, gece mide yanması desen cabası doğursam diyorum artık
Hmz43 Aycaaa571 32 haftalığım ayni durum bende de var dogum korkusu var ama kavuşmak daha ağır basıyor 🥰
Gokce91 40+0 olacağım bu gece, her geçen gün daha da ağırlaşacaksınız maalesef, mide yanması da git gide artıyor 😒
Hilal-95 Aycaaa571 valla ya isyan etmiyorum çok şükür benm çok güzel geçti 🙏🏻 Ama artık ağrıyan yerlerini sayamıyorum🤣
Aycaaa571 Hilal-95 😄😄 hem ağrı hem sancı kasılma saolsun bütün sıkıntıları çekiyorum çok şükür sağlıklı o mutlu ediyor
Hilal-95 Aycaaa571 aynen çok şükür illakı gelcekler ama insan sabırsızlaşıyor 🙏🏻😂 her arayan doğurdunmu diye soruyo🤣
semaqokcedonmez 34 haftalığız valla çok yoruldum özleyeceksin diyolarlar ama kolay kolay özleyeceğimi sanmıyorum zor geçiyor günler 😢😅😂
Merve-2323 Aycaaa571 aynı haftayız sizde de nefes darlığı oluyor mu bazen nefes alamıyorum sanki gece uykuları yok zaten bir sağ bir sol bel agrısı
Aycaaa571 Merve-2323 ara sıra oluyor hiç demeyin hele ki mide yanması çok olunca boğazıma kadar hava veresim geliyor
Esssmom Aycaaa571 37. Haftadayim normal doğum istiyorum ama bu yandan da bir an önce doktora gidip kes beni diyesim var😅Hoplamak zıplamak istiyorum artık yoruldum yahuu ağır vasıta olmaktan😅😅
balllkabagimm Aycaaa571 bir tek ben mi böyleyim diyordum. Yalnız değilmişim. 32.hafta ve bitsin istiyorum.🥲
Aycaaa571 balllkabagimm bitse bu sefer uyuyamıyoruz diye söyleniriz doymuyor diye sarılık var diye söyleniriz 😄
hunilianne Arkadaşlar evet hamilelik zor ama doğum sonrası daha zor emin olun o yüzden acele etmeyin tadını çıkarın bunlar iyi günleriniz😅 1 saattir bebek sallıyorum çıldırmak üzereyim yaaa 😡 şeytan diyo çarp ağzına ya sabııır
Eliffffffd hunilianne sizi anlamaya çalışıyorum eminim ki çok zor bir süreçtir Allah herkese yardım etsin ama kıymayın lütfen çocuğunuza onun şu an tek ihtiyacı sizsiniz bu şekildeki düşüncelerinizden vazgeçin