seyy06 Merhabalar, kullanan anneler veya beşik alışveriş tamamlayanlar park yatak mı tercih ettiniz yoksa ahşap olan beşik mi tercih ettiniz? Hangisi kullanışlı oluyor acaba
Zzs2091 seyy06 ben park yatak kullandım 70*120 ölçüsü 2 yaşına kadaar rahat kullandı kardeşi olacağı için oda yaptik
Boesie Ben ahsap gri besik aldim odasini gri kahve tonlarinda duzenledim fakat ilk aylarda geceleri yanimda yatmasi icin uygun kucuk katlanir park besik aldim (boy 100 cm en 50 cm) hem annemlere vs gittigimde yanimda gotururum diye☺️
ilkgebelik123-_ Ahşap anne yani olanlarda var tabiki ama park beşik pratik diye tercih ediliyor bende park beşik aldım görüntü olarak çok çirkin 😂
seyy06 ilkgebelik123-_ 😂kısmetse bizim bebiş kız😍 o yüzden ahşap alıp tülle falan süslemek istiyorum ama kullanışlı da olsun istiyorum çok kararsız kaldım 😂
seyy06 seher_edz ayy güle güle kullanın😍 onlar çok güzel hele ki bebeğimiz de kız💕 bende kararsızım baya hangisinden alsam diye
Gulali seyy06 ben oğlumda park yatak aldım 70 e 120 2 yaşına kadar kullandı sonra oda yaptım, şu an 28 haftalık hamileyim kızım içinde oğlundan kalma park yatağı kullanacam tavsiye ederim kullanışlı ve rahat
edasahbazsahin Benim ki sepet beşik böyle cibinlikli felan hayalimdeki hep bu şekildeydi 😊 yatak odasına koyduk rahat 6-7 ayına kadar yatar sanırım. Ayrıca ben bir tanıdığımızdan aldım işim bitince geri vereceğim.