Amineninannesiii Kızlar merhaba 27 haftalık hamileyim kollarım kalçam bacaklarım göbeğim hep yara içinde kaşımaktan dayanamıyorum artık benşm gibi olan var mı yada nasıl başa çıktınız
Clementinee Amineninannesiii canım 3 güne kadar öyleydim inanki uyuyamıyordum. Tek birşey sorcam herhangi bir bitkisel yağ kullanıyormusun. Doktorum bırak yağı saf vazelin sür geçmezse eğer cildiyeye git dedi. Ve ben yağları bıraktım alerjim geçti sadece saf vazelin sürüyorum
annesi_ Amineninannesiii Canım ben bebek yağı sürüyodum tüm vücuduma meğersem bana alerji yapmış karnımda isilik gibi bişiler çıkmaya başladı doktorum bırak bebek yağını dedi gerçekten o yapıyomuş başka bi krem verdi moos diye bi marka hemen kaşıntı mı aldı çok şükür ama arar ara kollarım kaşınıyo benim kollarıma sürmeye devam ediyorum heralde ondan
glsm_kr8383 Amineninannesiii 26 haftalığım 25 den beri bununla uğraşıyorum yatamıyorum geceleri özellikle. Çok sinir oluyorum. Napıcam hiç bilmiyorum geceler haram oldu artıık
Ezom Amineninannesiii yook canim kolanya döküyom acisi biraz diniyor yapacik bişey yok doguma kadar öyle olcak
Clementinee Amineninannesiii bende düşünmüyordum canım ama ondan kaynaklı çıktı benim ki Doktorunza söyleyin test falan yapıyorlar