EsraBu Kızlar bebeğim çok hareketli göbeğimin ortasında toplanıyo kasılıyo aynı anda rahmimde baskı hissediyorum doğum başlıycak olabilir mi ağrım yok ama 😂🤔
Eminebozdemir EsraBu merhaba bende 38+2 haftaligim benimde çok biyere toplaniyo arada kaşık ağrım var karnım çok sertlesiyo doğum belirtisi mi acaba ya
Bttll EsraBu bende 36 haftalık hamileyim benımde tam anlattığın gibi şuan bende korkuyorum doğum mu yakın dıye ustelık sezaryan olacam bıde ben
EsraBu Eminebozdemir benimde aynı 38+2 bende merak ettim bilen biri vardır tecrübeli diye yazdım 1 saattir hiç durmadan bu şekilde hareket ediyo bebeğim
Bttll EsraBu ara ara oluyor canım, bu benım ıkıncı doğum olacak canım ilkinde mecburi olmuştum o yüzden buda oyle olacak
EsraBu Ceyda12 doğsun artık ya o mu bu mu tedirgin oluyo insan tam aha başladı doğum diyorum yine yalancı sancı özellikle geceleri bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum
prensesannesiiiiii EsraBu ben 27 haftalığım benim bebeğime kendini bir yerde topluyor ve baskı hissediyorum sanki erken doğum riski var bide acaba doğum belirtisi mi
EsraBu prensesannesiiiiii sizin yalancı sancılar için erken galiba bence siz bi doktorunuza bilgi verin en doğru bilgiyi öyle alırsınız
Asliveannesi prensesannesiiiiii yok canim normaldir onlar kasilma bebek yerinj genişletiuormus bende oyleydim ve 24 haftadan beri cekiyorum o kasilmalari toplanmalari 37 hafta olduk 2 gunumuz kaldi
prensesannesiiiiii EsraBu çok erken evet bir arkadaşım bana o poposunu dayıyor demişti o yüzden çok dikkate almadım ama burda böyle okuyunca tedirgin oldum benimde toplanıyor bazen bir tarafım sert oluyor ya inşallah erken gelmez bari 7. Aynı tamamlasın
EsraBu Ceyda12 aynen öyle doğum yapanlar bu günleri özlersin karnında olmasını hareketlerini falan diyolar ama son günleri özliycemi sanmıyorum 😊
Ceyda12 EsraBu bende asla özlemem diyorum hatta bazen çok sıkıldım bu hamilelikten deyip böyle düşünüyorum diye üzülüyorum 😂
Bttll EsraBu canım pazartesı 37 oluyorum doktorum o gün ameliyat günü verecek galiba 38 in ıcınde alacak 😊
EsraBu Ceyda12 bende eşim kızıyo karnındaki 1 günü bile çok önemli sen doğsun diye can atıyosun diyo bişey kalmadı şurda zaten kilosuda iyi fazla kalırsa doğum zorlaşcak gibi geliyo
prensesannesiiiiii EsraBu ya sorayım yinede doktora yakındada kontrolüm var zaten inşallah herşey yolundadır