Clkzyy E bebekte yenidogan unibaby sampuanlar indirimdeydi mustela almayi dusunurken bide sans vereyim dedim ama kullanip sıkıntı yasayan var mi ???
annesi_ Clkzyy Bende mustelanın aldım ama doğuma 1 ay var daha kullanmadan bişi diyemem yorumları çok iyiydi doğal olduğu için aldım
Mom3834 Clkzyy ben de sabahtan beri bunu araştırıyorum. Meğersem dalin unibaby bübchen vs ne kadar iceriği bebekler için zararlı kimyasallarla doluymuş. Sebamed göz yakıyormuş. En çok mustela tertemiz bulunmuş. İnstagramda mühendisinoglundan bakabilirsiniz… ben bübchen almıştım mustela alıcam :)
Poyrazin_annesi 1 dalın 1 unı baby aldm. Mustela cok pahalı geldı ve bazı yorumlarda göz yaktıgını yazmışlardı. Bede olsa bızım zamanımızda dalin vardı onla buyuduk😂
Clkzyy Poyrazin_annesi banada oyle dedilef iste o kadar bisey olmaz pinpirikli olma nasil baslarsan oyle gider milyonlac cocuk dalinle buyudu bisey olmadi falan diyinxe insnlar bende baktim unibaby var icerigindede skntili bisey yazmiyor dedim alayim 🤣
Anneadayi46 Valla mustelayi tek gecerim pahali ama degiyo gercekten. Oglum buyudu simdi dalin kullaniyom ama mustela harikaydi. 2 bebisdede mustelayi kullanicam tekrar 1 yasa kadar en azinda. Zaten 1 tane 500 gr alinca nerdeyse 7 ay 8 ay gidiyor
MihrimahVeAnnesi Poyrazin_annesi Evet mustelanın göz yaktığını okudum bir çok yerde Sebamed de yıldızlar listesindeydi tercih ettim😊
annesi_ PelinO göğüs ucu kremini şimdiden kullanıyorum nolur nolmimaz diye önlem alıyım dedim😄bebek şampuanını aldım mustelanın bakalım kullanınca nasıl olcak 1 ay var daha bebeğimin doğmasına 🤲🏻🤲🏻
1dilaraca Clkzyy kesinlikle hiç başka markalara bakma direk mustela al parasını sonuna kadar hak ediyor bide evomere diye %100 doğal bileşenli bir marka var onu tavsiye ederim kesinlikle harika ben göğüs ucu kremi pişik kremi şampuan çok memnun kaldim
Cicilibicili Clkzyy bebeğim 10 aylık daha yeni mustelanın dibini gördük. Pahalı bulunuyor ama gerçekten zaten çok az kullanılıyor. Bence içeriği temiz olsun içiniz rahat olsun
Prensannesi14 Clkzyy e bebekte PENATEN markasını tercih ettim Alman markası bende pişik kremi de vardı çeşitli sebeplerle kendime de kullandığım için çok güvendiğim bir marka.
Calisananne25 Clkzyy ben mustelanın setini aldım, çok araştırdım en iyisi mustela bence. Eczacı da aynı şeyi söyledi. Memnun kalacağımızı düşünüyorum.