Ruziko Beyin ve omuriliğin etrafında, dura adı verilen, sıvıyla dolu bir kese bulunur. Dura, epidural yerleştirilirken kazara ya da spinal için gerektiğinden bilerek delinebilir. Bu delinen yerden, yani ponksiyondan sıvı sızabilir, böylece beynin etrafındaki sıvıda basınç düşmesine ve neticede baş ağrısına neden olabilir. • Epidural ya da spinal işlemi takip eden günlerde başlar • Boyun ağrısı da eşlik edebilir • Parlak ışıklar rahatsız edebilir – karanlık bir odada bulunmayı tercih edin 👉🏻Yatak istirahatı Bol bol sıvı ve kafeinli içecekler tüketmek Zaman – birkaç gün içinde hafifleyebilir Kan yaması – iyileşmediğinde ya da çok şiddetlendiğinde 📌Epidural kan yaması, epidural ya da spinal enjeksiyon uygulamasına benzer ve çoğunlukla anestezi uzmanı tarafından ameliyathanede ya da doğumhanede gerçekleştirilir. Genellikle ponksiyonun oluştuğu zamandan 24 saat geçtikten sonra gerçekleştirilir.
Busra91 RamoNazz görümcemde çok çekti.sonra yakı tarzı bel boyun ağrıları için yapışkanlı sıcak tutan bişey aldık adını hatırlamıyorum.eczanaden yada büyük marketlerden bulanilirsiniz.o çok iyi geldi.çok geçmiş olsun
2cocukannesi Ben günlük1000 ilk serum taktırmıştım canım boş olarak ahnı senin gibi çıldıracaktım yoksa o ise yaramıştı biraz tam 1 hafta dolsun şıp diye kesilecek nalet bişey bilirim seni anlıyorum
Saganak RamoNazz gidin bi serum taksınlar bence bi yakınım 2 serum yemişti bu sebepten sonra geçmişti